Bio celozrnné sušienky s kakaom a kokosom. Tieto chrumkavé sušienky sú upečené v malej rodinnej českej pekárni, kde si potrpia na kvalitné suroviny. Sušienky obsahujú len celozrnnú múku a sú ochutené štedrou dávkou výberového kokosu (21%) zo Srí Lanky a kakaom (4,4%) z Peru a osladené prírodným trstinovým cukrom. Tento výrobok je súčasťou projektu České BIO. ZLOŽENIE celozrnná pšeničná múka * 38%, prírodný trstinový cukor *, strúhaný kokos * 21%, kokosový olej *, kakao * 5%, Bourbon vanilka * 0,1%, kypria
Chcete dokonalú penu do svojho cappuccina alebo latte? Nemôžete alebo nechcete piť obyčajné mlieko? S ovseným nápojom BARISTA Organic sa zloženie 12 % organického celozrnného ovsa a 2 % organickej sóje z európskej produkcie postará o dokonalú penu bez stabilizátorov. Ovsený nápoj alebo ovsené mlieko je vyrobené z celého bio ovsa, neobsahuje arómy, cholesterol, mliečne bielkoviny ani laktózu a má len 2,0 % tuku. Bez pridaného cukru alebo sladidla má príjemnú sladkú chuť vďaka prirodzene fermentovanému ovsu
Jemná sladová zmes jačmeňa a koreňa čakanky slúži ako náhrada klasickej kávy. Zmes je veľmi jemná a ľahko sa rozpúšťa. Okrem toho neobsahuje kofeín, takže si môžete vychutnať šálku tesne pred spaním. Postup prípravy: Dve čajové lyžičky zmesi nalejte do hrnčeka a zalejte horúcou vodou. Podľa chuti pridajte mlieko alebo cukor. Hmotnosť: 100 g Krajina pôvodu: Poľsko Zloženie: jačmenný slad, jačmeň, koreň čakanky 10%. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Upozornenie prea
Zmes vhodná na prípravu tzv. zlatého mlieka. Ajurvédske opakovanie, ktoré má silné antioxidačné účinky a protizápalové vlastnosti a zároveň zahreje a prevonia miestnosť. Skvelá kombinácia zázvoru a kurkumy, ktoré majú mierne horkú a štipľavú chuť, povzbudí a cejlónska škorica, muškátový oriešok, kardamón a štipka korenia dodajú vôňu a korenisté tóny.Príprava je jednoduchá. Rozmiešajte jednu čajovú lyžičku zmesi v 250 ml horúceho mlieka alebo rastlinného nápoja, nechajte niekoľko minút povariť. Potom prece
Kakaový prášok s výraznou chuťou a vôňou vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a tzv. holandskej metóde spracovania - alkalizácii. Vhodný do studenej i teplej kuchyne, na prípravu horúceho kakaa a iných koktailov. Hmotnosť: 150 g Krajina pôvodu: mimo EÚ, spracovanie - Taliansko, Holadsko Zloženie: Kakaový prášok z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah kakaového masla 21 %. Upozornenie prealergikov: Tento výrobok neobsahuje alergény ani stopy alergénov. Výživové údaje na 100 g: Energetická
Plnú čokoládovú chuť dodáva medovo nealkalizované kakao, ktoré pestujú drobní farmári z Dominikánskej republiky. Kakaovníky tu rastú v zmiešaných kultúrach spolu s citrusmi, banánmi a ďalšími plodinami, ktoré im poskytujú tieň. Plody sa zbierajú ručne a fermentované sú spolu s dužinou. Obsah kakaa je dvojnásobný v porovnaní s väčšinou kakaových nápojov na trhu, a preto Méďa vyniká výrazne kakaovou chuťou a nie je presladený. Méďa je sladený sušenou trstinovou šťavou Rapadura, ktorá vzniká pomalým zahusťov
Kakaové hviezdičky osladené trstinovou šťavou. Extrudovaný výrobok. Kakaové hviezdičky obsahujú prevažne celozrnnú múku a sú sladené sušenou trstinovou šťavou Rapadura s medom. Sú ochutené kakaom a ovoňané pravou bourbon vanilkou. Hviezdičky sú výborné samotné alebo zaliate mliekom či sójovým mliekom. Používame ich aj do domácich müsli zmesí. Zloženie : kakaové maslo *, smotanový karamel *, sušené plnotučné mlieko *, kakaová hmota *, sušená smotana *, sušené odtučnené mlieko *, glukózový sirup *, alkoho
Bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovín použijeme 3 lyžičky (17 g) prášku. Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť cesto (rozkladať sa) už pri izbovej teplote. Doporučujeme preto cesto vkladať do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní
Kakaové bôby pestujú drobní farmári z Dominikánskej republiky. Kakaovníky tu rastú v zmiešaných kultúrach spolu s citrusy, banány a ďalšími plodinami, ktoré im poskytujú tieň. Plody sú zbierané ručne a fermentované spolu s dužinou. Pri fermentácii vzniká typická výrazná chuť a vôňa dominikánskeho kakaa. Nasleduje asi týždenné sušenie na slnku, potom sú bôby očistené a upražené. Správne šetrné praženie ďalej umocnia chuť a vôňu kakaa. Upraženej bôby sú rozdrvené a pomocou lisu zbavené časti kakaového masla
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky, kde ju pestovali a ako posvätnú plodinu uznávali už Inkovia. Táto plodina je skvelým obsahom živín. Má vysoké hodnoty fytonutrientov a flavonoidov.Je tiež bohatá na mangán, horčík, tryptofán, kyselinu listovú a fosfor. Má nízky glykemický index, ale zasýti na dlhú dobu bez zaťaženia a je prirodzene bezlepková. Hodí sa na akékoľvek použitie: na slano, na sladko, do kaší, nákypov, koláčov, na pečenie, na zapekanie so zeleninou, mäsom, syrom, ale používa sa aj ako samostatn
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky, kde ju pestovali a ako posvätnú plodinu uznávali už Inkovia. Táto plodina je skvelým obsahom živín. Má vysoké hodnoty fytonutrientov a flavonoidov.Je tiež bohatá na mangán, horčík, tryptofán, kyselinu listovú a fosfor. Má nízky glykemický index, ale zasýti na dlhú dobu bez zaťaženia a je prirodzene bezlepková. Hodí sa na akékoľvek použitie: na slano, na sladko, do kaší, nákypov, koláčov, na pečenie, na zapekanie so zeleninou, mäsom, syrom, ale používa sa aj ako samostatn
Zrelé banány sú nakrájané na tenké plátky, jemne osladené prírodným trstinovým cukrom a osmažené do chrumkava. Vhodné ako malá desiata, na doplnenie energie pri športe alebo ako súčasť stolových zmesí orieškov a sušeného ovocia. Zloženie: banány, kokosový olej, prírodný trstinový cukor. Z ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Bulharsko Hmotnosť: 150g
Maca peruánska je malá rastlina z peruánskych Ánd, kde sa jej v nadmorskej výške 3 500 m nm náramne darí. Svoje účinky potvrdzuje už 6000 rokov, keď ju na náhorných plošinách pestovali Inkovia. V Peru verili, že vysoko nad vrcholkami hôr žijú bohovia a jeden z nich zvaný Virakoča im rastlinu zoslal, aby im uľahčil ťažký život v nepredvídateľných životných podmienkach, a pomenoval ju Ma-ca – „rastlina prichádzajúca z výšin, aby posilnila“. V Českej republike ju nájdeme pod názvom žerucha peruánska, ale zľu
Exkluzívna zmes na vytvorenie lahodného nápoja známeho ako Zlaté mlieko, ktorý nielen zahreje a povzbudí telo, ale aj pohladí dušu." Zmes vhodná na prípravu tzv. zlatého mlieka. Ajurvédske opakovanie, ktoré má silné antioxidačné účinky a protizápalové vlastnosti a zároveň zahreje a prevonia miestnosť.Skvelá kombinácia zázvoru a kurkumy, ktoré majú mierne horkú a štipľavú chuť, povzbudí a cejlónska škorica, muškátový oriešok, kardamón a štipka korenia dodajú vôňu a korenisté tóny. Príprava je jednoduchá. R
Tieto výborné zapekané müsli sú ochutené kokosom a čokoládou a osladené prírodným trstinovým cukrom. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému müsli získa aj príjemnú chrumkavosť. Možno konzumovať s mliekami rôzneho druhu alebo s jogurtom, výborné je však samotné ako rýchla desiata. Zloženie: ovsené vločky 39%, prírodný trstinový cukor, pšeničné vločky, nestužený palmový tuk, strúhaný kokos 6%, ryžové křupíky 5,5% (ryžová múka, pšeničná múka, prírodný trstinový cukor, sladový výťažok), glukózový sirup,