Máme všetko pre výrobu sushi. ✅ Kvalitné suroviny i vybavenie pre varenie ázijských jedál ✅ Vyberajte v e-shope SushiRaj.sk
Najpredávanejšie kórejská polievka na svete. S príchuťou hovädzieho mäsa, prírodného korenia, húb a zeleniny. Pre 1-2 osoby. Do 500ml vriacej vody vsypať rezance, obsah vrecka so zeleninou a koreniacu zmes. Množstvo korenia určuje pikantnosť polievky, preto radšej sypte po troškách a chutnejte. Varte 4 a pol minúty. Hmotnost: 120g. Vyrobeno v: Jižní Korea
S príchuťou s morskými plodmi. Pre 1-2 osoby. Do min.550ml (záleží, ako chcete polievku hustú) vriacej vody vsypať rezance, obsah vrecka so zeleninou a koreniacu zmes. Množstvo korenia určuje pikantnosť polievky, preto radšej sypte po troškách a chutnejte. Varte 5 minút. Polievku si môžete spestriť pridaním malého množstva rias wakame, ktoré pridáte 2 minúty pred dovarením. Hmotnosť: 120g. Vyrobené v: Južná Kórea
Používa sa na prípravu knedlí, buchiet, cestovín a mnohých ázijských jedál. Je prirodzene bezlepková. Zloženie: 100% lepkavá ryžová múka (guľatozrnná lepkavá) Vyrobené cesto je krásne lesklé, pružné a biele. Výroba cesta: 400 g múky nasypte do veľkej misy, pomaly pridajte 350 ml horúcej vody, spracujte Vyrobeno v: Vietnam
Majú vysoký obsah jódu, kyseliny glutamátovej, vápnika a niacínu. Znižuje cholesterol, krvný tlak. Používa sa pri zápale hrubého čreva. Výborná je k skracovaniu doby varenia napr. U strukovín. Zvyšuje stráviteľnosť jedla, zlepšuje arómu a chuť. Príprava: pred použitím riasu umyjeme od soli. Riasu odporúčame variť spoločne so strukovinami, ktoré zmäknú v oveľa kratšej dobe a sú stráviteľnejšie. Varí Ak sa v polievke, nesmie v nej zostať príliš dlho (len 5-10 min.), Pretože potom prehluší všetky ostatné
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov, ryže, pšeničnej alebo jačmennej múky. Žlté, stredne silné, slané korenie je najčastejšie používané pri príprave typickej japonskej miso polievky a na dochutenie ďalších polievok, na prípravu omáčok, dochutenie restovaných jedál, cestovín, do marinád, dresingov, nátierok a pod. Obsahuje živé enzýmy, ktoré pomáhajú pri trávení, ovplyvňuje vyváženosť prírodných sacharidov, dodáva esenciálne aminokyseliny, vitamíny, minerály a proteíny vo vyváženom zlo
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov, ryže, pšeničnej alebo jačmennej múky. Žlté, stredne silné, slané korenie je najčastejšie používané pri príprave typickej japonskej miso polievky a na dochutenie ďalších polievok, na prípravu omáčok, dochutenie restovaných jedál, cestovín, do marinád, dresingov, nátierok a pod. Obsahuje živé enzýmy, ktoré pomáhajú pri trávení, ovplyvňuje vyváženosť prírodných sacharidov, dodáva esenciálne aminokyseliny, vitamíny, minerály a proteíny vo vyváženom zlo
Miso GENMAI hnEdá rYžA 400g 味噌玄米茶 Nepostrádateľná pre Vaše japonské kuchtenie :) Miso je vyzretá fermentovaná pasta vyrobená zo sójových bôbov, ryže, pšeničnej alebo jačmennej múky. Ide o typické japonské stredne silné, slané korenie najčastejšie používané na prípravu japonskej miso polievky. Používa sa tiež pre dochutenie restovaných jedál, na prípravu omáčok, marinád, nátierok a mnoho ďalšieho. Vďaka svojej všestrannosti sa Miso genmai stala nepostrádateľnou prísado
MATERIÁL: BAMBUS. ŠĽAHAČ JE ULOŽENÝ V PEVNEJ PLASTOVEJ ŠKATULI, KTORÁ JE URČENÁ AJ NA NESKORŠIE SKLADOVANIE ŠĽAHAČA. Vyrobené v: Japonsko Neumývajte v umývačke riadu, nepoužívajte prostriedky na umývanie riadu. Nepoužívajte prostriedok na umývanie riadu, nepoužívajte prostriedok na umývanie riadu. Vždy ho nechajte riadne vyschnúť. Recept na prípravu čaju Matcha: Nalejte trochu horúcej vody do širokej misky, z ktorej sa vám bude dobre piť. Misku zohrejte a vypláchnite, potom vodu vylejte.
Ručne vyrobená krabička z bukového dreva na výrobu oshi sushi (sushi rez) podľa originálnej japonskej krabičky. Pred prvým použitím drevo ošetrite akýmkoľvek olejom používaným v kuchyni, predĺžite tak jeho životnosť. Návod na prípravu oshi sushi: 1. zostavte krabičku (vyberací dno a okraje) a krabičku vyložte potravinovú fóliou 2. na dno dajte tenkú vrstvu ryže (max. 1cm) 3. cez ryžu položte potravinouvou fóliu, z jednej steny škatuľky a pomocou zhutňovacích prkénko umáčkněte 4. z
Zloženie: šalotka, čili 19%, soľ, citrónová tráva 6%, galangal, Kaffir lime (citrusovníkov) 2%, lístky bazalky, konzervant: sorban draselný. Krajina pôvodu: Thajsko Hmotnosť: 50g
Žltá kari pasta vyrobená zo sušených červených čili papričiek 20%, šalotky 20%, cesnaku 20%, koreniny (limetky, nim, koriandra, škorica a muškátového orieška) 15%, soli 13%, citrónovej trávy 5%, soli 13%, kurkumy 5%, galangal 2%. Vyrobené v: Thajsko
Zloženie: červené čili papričky, citónová tráva, cesnak, šalotka, soľ, limetka, galangal, koreniny - rasca a koriander. Neobsahuje žiadne konzervanty. Vyrobené v: Thajsko
V Japonsku sú nepostrádateľným kuchynským náčiním. Sú univerzálne, dajú sa použiť na miešanie, šľahanie (napríklad vajíčok), obracanie, vyťahovanie osmažených potravín z oleja a pod. Dobre sa umývajú. Dĺžka: 45cm Vyrobené v: Čína
Táto pre nás exotická huba je pre svoju lahodnú chuť a silnú arómu označovaná ako "perla medzi hubami". Jej obľuba a súčasne aj spotreba každoročne rastie nielen v krajinách Ďalekého východu, ale aj v USA a západoeurópskych krajinách. Hovorí sa jej tiež elixír života alebo huba dlhovekosti, pretože má liečivé vlastnosti: upravuje množstvo cholesterolu v tele, potláča riziko zvýšenia krvného tlaku, ale nízky tlak nezvyšuje, posilňuje celkovú obranyschopnosť organizmu proti vírusovým ochoreniam a
Cenovo zvýhodnené balenie dezertov rôznych príchutí (aloe alebo jahodový, pomarančový, lichee, melónový, 2x mango). Zloženie: voda, kokosový gél, cukor, džús podľa príchute, plnotučný mliečny prášok, želírujúca látka, aróma, regulátor kyslosti, farbivo Hmotnosť: 6x 80g Vyrobené v: Malaysia