Máme všetko pre výrobu sushi. ✅ Kvalitné suroviny i vybavenie pre varenie ázijských jedál ✅ Vyberajte v e-shope SushiRaj.sk
RYžový ocOt - Balenie 900ml Správne ochutená ryža je alfa aj omega sushi receptúr Ryžový ocot je základná ingrediencie na sushi. V podstate slúži k správnemu dochutenie ryže. Tá musí mať vyváženú ľahko kyslú a jemne sladkastú chuť. Tej docielite tak, že po jej uvarení ryžu pozvoľna prochladíme miešaním, necháme ju chvíľku odležať a potom ju dochutíme pripraveným ryžovým octom. Ocot si môžete dochutiť podľa ľubovôle a to aj dopredu. Je navyše jemnejšie ako klasický ocot vďaka čomu má aj mnoho výživnýc
Tradiční japonský dezert vyroben z lepkavé rýže. Složení: slad, cukr, lepkavá rýže, škrob tapioka, rostlinný olej, pasta ze zeleného čaje, čaj Matcha, barviva E133, E102, E110, konzervant E200. Alergeny: slad (lepek) Hmotnost: 210g (6 koláčků) Vyrobeno v: Taiwan
TRADIČNÉ ryžové koláčiky MOCHI - kokosové Koláčiky Mocha chutia pretože sladký život robia .. Každý z nás má občas chuť na sladké, či už ako deti alebo dospelý, radi si život oslazuje. Koláčiky Mocha sú v japonsku veľmi obľúbenou pochúťkou medzi všetkými vekovými kategóriami. Jedná sa o tradičný japonský dezert vyrobený z lepkavej ryže. Odporúčame ich ochutnať, pretože ochutnáte ak je jeden, potom ďalší, a ďalšie, a nebudete mať dosť. Sú naozaj výborné. Vnútri ukrývajú lahodnú arašidovou náplň. Celý kol
TRADIČNÉ ryžové koláčiky MOCHI - Arašidové Koláčiky Mocha chutia pretože sladký život robia .. Každý z nás má občas chuť na sladké, či už ako deti alebo dospelý, radi si život oslazuje. Koláčiky Mocha sú v japonsku veľmi obľúbenou pochúťkou medzi všetkými vekovými kategóriami. Jedná sa o tradičný japonský dezert vyrobený z lepkavej ryže. Odporúčame ich ochutnať, pretože ochutnáte ak je jeden, potom ďalší, a ďalšie, a nebudete mať dosť. Sú naozaj výborné. Vnútri ukrývajú lahodnú arašidovou náplň. Celý ko
Ryžovar TRISTAR RK-6126 NA 1L Uvarí ryžu rýchlo a pohodlne ... Ryžovar Tristar RK-6126 je skvelý a užitočný pre toho, kto ryžu často varí a pripravuje z nej rôzne pokrmy, sushi nevynímajúc. Je navrhnutý tak, aby ryžu uvaril počas veľmi krátkej doby. Môžete v ňom pripravovať všetky typy ryže. Varič ryže sa automaticky vypne, akonáhle je ryža hotová. Disponuje skvelou funkciou udržanie teploty, vďaka tomu ryža zostane teplá aj po uvarení. Je veľmi odolný ľahko sa čistí a je vyrobený z kvalitných materiál
Jazmínová ryža - LOTUS 1KG Neobyčajná ryža s výbornou chuťou Jazmínová ryža je veľmi bohatá na škrob, potrebné vitamíny a minerály. Jej chuť je výrazná s voňavým nádychom jazmínu. Typom je to dlouhozrná ryža s vysokou lepivosťou. Vhodná na prípravu tradičných ázijských pokrmov a dezertov. Ryžu si môžete dochutiť octom, alebo ju na cibuľke orestovať a potom v osolenej vode uvariť do mäkka. Má preukázateľný vplyv na znižovanie cholesterolu v krvi. Príprava varením: Ryžu dôkladne premyte v studenej vod
Dlhé štíhle zrno bohaté na minerály stekajúcej z ľadovcov Himalájí. Táto ryža prémiovej kvality sa necháva zrieť 2 roky v silom, čím sa ešte viac zosilní jej oriešková vôňa a chuť. Je to ryža, ktorá nelepí, má nízky glykemický index, je ľahko a ľahko stráviteľná. Je vhodná ako príloha či pre diétny režim (i pre diabetikov). Krajina pôvodu: Pakistan Hmotnosť: 5kg
Dlouhé štíhlé zrno bohaté na minerály stékající z ledovců Himalájí. Tato rýže prémiové kvality se nechává zrát 2 roky v silem, čímž se ještě více zesílí její oříšková vůně a chuť. Je to rýže, která nelepí, má nízký glykemický index, je snadno a lehce stravitelná. Je vhodná jako příloha či pro dietní režim (i pro diabetiky). Země původu: Pakistán Hmotnost: 1kg
Plochá podložka je určená ešte pre jednoduchšie rolovanie maki roliek. Pri príprave uramaki odporúčame podložku obaliť potravinovú fóliu. Veľkosť: 27x27cm Vyrobené v: Čína.
ROLOVACIE PODLOŽKA NA SUSHI - 24x24cm (BAMBUS) Pre ľahké rolovanie ... Každý kto kedy skúšal sushi vie, že dokonalú rolku napríklad pri príprave sushi MAKI, neurobí bez tejto bambusovej podložky na sushi. Položte plát riasy Nori na rolovacie podložku, pridajte ryžu a ostatné ingrediencie na sushi podľa chuti a začnite skraja rolovať. Akonáhle budete mať rolku zarolovanou, párkrát ešte pogúľajte s miernym tlakom. Dokonalú rolku potom nakrájajte na cca 1 cm hrubé kúsky. údržbu Tá je rovnako jednoduchá a
Panko - strúhanka v tvare ihličiek na mäso, ryby, morské plody, huby, zeleninu. Obalíme mäso, či zeleninu v múke, vajciach a zmesi Panko a smažíme. Panko vytvára výbornú chrumkavú kôrku a sústa si v ňom udrží šťavu a prirodzenú chuť. Hmotnosť: 1 kg Vyrobené v: J.Korea, Čína
Vhodná ako marináda, na varenie, pri smažení aj grilovanie. Zloženie: Sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ), cukor, voda, víno (obsahuje oxid siričitý), med 6%, melasa, liehový ocot, modifikovaný kukuričný škrob, cibuľový prášok, soľ, kvasnicový extrakt, cesnakový prášok, zázvorový prášok. Obsahuje alergény: Sója, lepok, siričitany Krajina pôvodu: Holandsko Obsah: 250ml
Opieranie paličiek o talier? V Japonsku sa stým nestretnete, existuje tam totiž povera, že keď toto urobíte, niekto zomrie. Vizuálne sa opreté paličky podobajú posmrtnému rituáli vyťahovanie kostí zo spáleného tela.
JAPONSKÝ kuchárský NÔŽ sashimi Pre prácu so všetkým čo mora dodá na Váš stôl Nôž sashimi je tradičný japonský nôž, ktorá sa perfektne hodí pre prácu s rybami a možskými plody. Ideálne pre prípravu japonského Sushi vďaka špeciálnemu tvarovaniu jednostranne brúsené čepele. Tradičná drevená rukoväť s dokonale spracovanú ergonómiou pre pevný a bezpečný úchyt sa bude hodiť pre presné a rýchle krájanie. Nôž možno použivať aj pre krájanie syrov, údenín či spracovanie zeleniny. Skrátka vďaka jeho všestrannost
Japonský kuchynský nôž Santoku 170 mm Nôž Santoku je neľútostný kuchynský bojovník, ktorý je pripravený splniť všetky vaše želania. Japonské slovo "santoku" sa zhruba prekladá ako "tri cnosti", čo svedčí o všestrannosti tohto štýlu nožov a druhu rezov, v ktorých vyniká (krájanie, rezanie a mletie). Čepeľ je zvyčajne kratšia ako kuchársky nôž s výrazne odlišnou geometriou. O noži Santoku sa často tvrdí, že je spojením kuchárskeho noža a noža nakiri, pričom poskytuje výhody oboch uvedených spôsobov. Vyššia