Máme všetko pre výrobu sushi. ✅ Kvalitné suroviny i vybavenie pre varenie ázijských jedál ✅ Vyberajte v e-shope SushiRaj.sk
Zloženie: citrónová tráva 32 %, cukor, sójový olej, galangal, rybia omáčka, červené chilli, soľ, tamarind, červená cibuľa, cesnak, korenie, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma: E621. Energia (kJ)- 1210 kJ Energia (kcal)- 290 kcal Tuky - 18 g Sacharidy - 28 g, z toho cukry 21 g Bielkoviny - 3,5 g Soľ - 25,3 g Krajina pôvodu: Thajsko
V ázijskej kuchyni sa používa v slanej aj sladkej verzii. Zloženie: tamarind 80%, voda, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačná látka: E211 . Krajina pôvodu: Thajsko
Ryžové rezance pôvodne vyrobené vo Vietname. Vhodné ako príloha. Príprava: Rezance namočte na 5 minút do studenej vody, potom vložte do vriacej vody a varte 10 minút. Opláchnite ich studenou vodou a nechajte odkvapkať. Balenie: 400 g
Zloženie: čerstvé zelené chilli 30 %, citrónová tráva, cesnak, šalotka, soľ, galangal, rasca, koriandrové semienka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová. Neobsahuje konzervačné látky. Balenie: 114 g v nádobe Vyrobené v: Thajsko
Japonci tvrdia, že je to najvhodnejšia riasa na zvýšenie imunity a krásy. Môže sa používať do šalátov, polievok, zeleninových jedál, k mäsu, do nátierok. Môže sa tiež zmiešať s ryžou na sushi a zabaliť do morských rias Nori alebo do vreciek Inari. Tak ako pri všetkých morských riasach, aj tu platí, že je lepšie konzumovať ich pravidelne a v malých množstvách. Maximálna odporúčaná denná spotreba je 1-2 polievkové lyžice na porciu denne. Príprava: Namočte na 30 minút do studenej vody. V
TRADIČNÉ RYŽOVÉ KOLÁČIKY MOCHI - BANÁNKoláče mochi sú chutné, pretože sladký život robí... Všetci máme z času na čas chuť na sladké, či už ako deti alebo dospelí, radi si osladíme život. Koláčiky mochi sú v Japonsku veľmi obľúbenou pochúťkou pre všetky vekové kategórie. Je to tradičný japonský dezert z lepkavej ryže. Odporúčame ich vyskúšať, pretože ak ochutnáte jedno, potom ďalšie a ďalšie, nebudete mať dosť. Sú naozaj chutné. Vo vnútri ukrývajú lahodnú arašidovú náplň. Celá sušienka sa po zahryznutí do
Ryžový papier namočte na 5 sekúnd do teplej vody a potom ho na chvíľu odložte na suchú podložku, aby zmäkol. Zabalte do nej pripravenú zmes mäsa a zeleniny. Podávajte s omáčkou na závitky. Náš tip: Ryžový papier môžete použiť aj pri balení maki sushi namiesto morských rias Nori. Ryžový papier namočte podľa návodu, posypte opraženými čiernymi sezamovými semienkami alebo kôprom, navrstvite ryžu, pridajte plátok ryby alebo zeleniny a zrolujte ako sushi. Zloženie: ryžová múka 80%, voda, tapiokový škrob
Konzumácia čaju Matcha podporuje rovnomerné rozloženie energie v tele, čím zrýchľuje metabolizmus až o 30-40 % a spomaľuje starnutie. Čaj Matcha umožňuje udržať koncentráciu po dlhú dobu a zároveň vedie k uvoľneniu a relaxácii. V jeho zložení nájdete bielkoviny, kofeín, vlákninu, vitamíny A-karotén, E, minerály ako železo, vápnik, draslík, zinok, katechíny, aminokyseliny. Zloženie. Obsah: 2g Krajina pôvodu: Japonsko Výživové údaje na 100 g Energia 1424 kcal/340 kJ Bielkoviny 19,4 g Sacharidy 40,
Zloženie: sladový ocot (z jačmeňa), liehový ocot, melasa, cukor, soľ, ančovičky, tamarindový extrakt, cibuľa, cesnak, korenie, arómy. Upozornenie na alergie. Výrobok môže obsahovať sóju. 100 gEnergetická hodnota 208 kJ / 49 kcalTuk 0,9 g- z toho nasýtených 0,1 gSacharidy 7,6 g- z toho cukry 6,9 gBielkoviny 1,7 gSoľ 0,7 g Balenie: 586 ml
Organický čaj Matcha Premium je vysoko kvalitný japonský čaj matcha. Ručne zbierané čajové lístky sa melú na jemný prášok, takže pitím čaju v podstate konzumujeme celý zelený čajový lístok. Vďaka tomu môžeme naplno využiť všetky jeho prospešné látky, medzi ktoré patrí vysoký podiel antioxidantov, aminokyselín a približne 10-krát vyššia výživová hodnota ako v prípade bežného zeleného čaju. V matcha sa nachádza látka teofylín, čajový ekvivalent kofeínu, ktorý sa uvoľňuje postupne v priebehu 3-6 hodín a je p
Organický rooibos Kyosun je jemne mletý prášok z čajovníka kapského. Rastie v Južnej Afrike, kde je veľmi obľúbeným nápojom, ktorý uvoľňuje myseľ, odbúrava stres a je plný antioxidantov. Samotný rooibos je obľúbený po celom svete, my vám však prinášame novinku - náš Bio Kyosun rooibos je vo forme ľahko mletého prášku. Ak nebudete piť len výluh, ale vychutnáte si celú rastlinu rooibos rozomletú na mimoriadne jemný prášok, dodáte svojmu telu vysokú dávku antioxidantov, minerálov a ľahšie sa zbavíte stresu.
Zloženie: 100% kokosový cukor NUTRIČNÉ HODNOTYVýživové hodnotyna 100 gEnergia 1568 kJ/369 kcalTuk 0 gz toho nasýtených 0 gSacharidy 92 gz toho cukry 87 gBielkoviny 0 gSoľ 0 gReferenčný príjem pre priemernú dospelú osobu (8400 kJ/2000 kcal)
RUŽOVÝ ZÁZVOR 1KG Aby každé sústo malo originálnu chuť ... Marinované plátky ružového zázvoru vo sladkokyslom náleve slúži na neutralizáciu chuti medzi jednotlivými sústami sushi. Napríklad, ak máte sushi s viacerými druhmi rýb, alebo rôzne druhy zeleniny a podobne. Z veľkej časti tiež podporuje Vaše trávenie a je dobrou prevenciou pri prvých známkach prechladnutia. Je teda dobré ho mať vždy poruke. Jemne Vás povzbudí a prehreje celý Váš organizmus. Je antibakteriálny, protizápalový a pomáha pri žalúdo
Ploché chrumkavé vločky sú získané ručným zberom kryštálikov soli z hladiny morskej soľanky. Výborná na ochutenie mäsa, rýb a zeleniny pred grilovaním. Vďaka jej výraznému aróma používame len malé množstvo. Možno použiť aj do omáčok a dusenej zeleniny. Dobre vynikne pridaním už do hotového pokrmu. Skvele sa hodí pre flambované sushi. Luxusné je v kombinácii s maslovou rybou, lososom. Zloženie: 100% údená morská soľ Hmotnosť: 75g Krajina pôvodu: Veľká Británia
Používa sa na prípravu más, zeleniny, rezancov, marinád. Zloženie: výťažok z ustríc 30%, sójová omáčka (sójové bôby, pšeničná múka, soľ), voda, cukor, soľ 8,1%, škrob, regulátor kyslosti E575, konzervant E211 Alergény: pšenica, ustrice, sója. Po otvorení skladovať v chladničke. VYROBENÉ V: Thajsko Hovädzie mäso v ustricovej omáčke 300g hovädzieho mäsa (zadné, roštenka, sviečková ...) 1 väčšia mrkva 1 červená paprika 1 cibuľa ružičky z 1/2 brokolice 4 pol.lžíce ustrico