Šťava z arónie s dužinou má vysoký obsah vitamínu C. Je silný antioxidant. Priaznivo pôsobí na krvný obeh aj pri tráviacich ochoreniach. Pomáha pri poruchách štítnej žľazy. Detoxikuje.
Ľanová múka z tmavého ľanu je bohatá na vlákninu a obsahuje vysoký podiel omega-3 mastných kyselín, čo ju robí zdravou voľbou pre varenie a pečenie.
Ryžová múka je ľahko stráviteľná, je bohatá na živiny ako napríklad vitamíny B a minerály ako železo a draslík. Je vhodná na prípravu bezlepkových dezertov.
KEŠU orechy sú bahatým zdrojom bielkovín a zdravých tukov, minerálov ako napríklad horčík, meď a fosfor. Môžu sa konzumovať surové, pražené alebo ako prísada do rôznych jedál.
Hľadáte zdravú a všestrannú prílohu, ktorá je vhodná aj pre ľudí s celiakiou alebo citlivosťou na lepek? Potom je bulgur ryžový bez lepku od Natural pre vás ideálnou voľbou!
Múka z banánov s vysokým obsahom škrobu a malým množstvom cukru, ktorý sa zberá zelene a široko sa používa ako varená zelenina v trópoch. Všestranné využitie.
Prírodné sladidlo. Melasa je ľahko rozpustná a perfektne sa hodí na dochutenie rôznych kaší, mliečnych výrobkov, domáceho müsli a všetkých typov nápojov.
Jablčná vláknina 250g, Natural Jihlava Výživový doplnok Jablčná vláknina sa vyrába zo 100% usušených jabĺk. Dobre vyvážená strava so správnym množstvom vlákniny stimuluje správne vylučovanie nestrávených zvyškov z nášho organizmu. Je to dôležité hlavne preto, aby tráviaci trakt fungoval efektívne a naše telo tak mohlo vstrebať z potravy všetky potrebné živiny. Upchatý tráviaci systém môže brániť v jeho správnom fungovaní. Adekvátne množstvo vlákniny v strave je teraz považované za veľmi dôležité pre správ
Prirodzene bezgluténová kukuričná hladká múka. Je často mylne zamieňaná s kukuričným škrobom. Zatiaľ čo múka sa melie z celého kukuričného zrna, škrob sa získava z časti jadra endospermu. Kukuričná múka je bohatá na vlákninu, bielkoviny, vitamín B6, horčík, železo a omega 6 mastné kyseliny. Podľa spôsobu spracovania ju delíme na: hrubú, jemnú alebo veľmi jemnú. Tvorí hlavnú prísadu pri pečení mexických tortíll alebo pri príprave polenty. V našich končinách sa používa pri celiakii na pečenie kukuričného ch
Zloženie: Ovsené vločky s klíčkami Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1543 kJ / 367 kcal Tuky 8,4g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3g Sacharidy 56,1g z toho cukry 1,0g Bielkoviny 12,1g Soľ <0,01 g
Zloženie: Sezam čierny Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 2397 kJ / 572 kcal Tuky 49,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 23,5 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 17,7 g Soľ 0,01 g
Zloženie: Sezam lúpaný Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 2397 kJ / 572 kcal Tuky 49,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 23,5 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 17,7 g Soľ 0,01 g
Zloženie: Predvarená kukuričná krupica Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1429 kJ / 337 kcal Tuky 1,5 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 72 g z toho cukry 0,7 g Bielkoviny 8,1 g Soľ 0,3 g
Zloženie: Ciroková múka biela Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1459 kJ / 347 kcal Tuky 1,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g Sacharidy 72,4 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 10,2 g Soľ 0,00005 g
Zloženie: Pšenová múka Nutričné hodnoty: Energetická hodnota 1405 kJ / 336 kcal Tuky 2,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 73 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 9,9 g Soľ 0 g