Prírodná pasta vyrobená z jemne pražených sezamových semienok.
V Ázii ju nazývajú aj Black salt - čierna soľ. Má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ a obsahuje mnoho zdraviu prospešných minerálov.
Zdravé sladidlo. Sladenku môžete použiť na osladenie jedál a nápojov.
Tradičná japonská sójová omáčka na dochucovanie jedál.
Vločky z morských rias Nori. Sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Morské riasy sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Morské riasy sú výborným zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a uhľohydrátov.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Táto je vyrobená zo sóje v kombinácii s hnedou ryžou.
Miso je pasta zo sóje, ktorá sa používa najmä v Japonsku ako dochucovadlo. Toto stredne hnedé miso zo sóje a jačmeňa má krémovú konzistenciu a je jemne slané.
Neaktívné pivovarské kvasnice sú super potravina, ktorá sa používa ako dochucovadlo. Majú sladkastú chuť a voňajú po orieškoch.
Vyrobená zo zelených kávových zŕn. Obsahuje množstvo antioxidantov a kyselín.
Karobový prášok je zdravá alternatíva kakaa. Má prirodzene sladkastú chuť.
Karobový prášok je zdravá alternatíva kakaa. Má prirodzene sladkastú chuť.
Írsky mach je morská zelenina. Slúži ako vegánska (rastlinná) alternatíva k živočíšnej želatíne a kolagénu.
Sušené slivky sú chutné a zdravé. Pomáhajú pri zápche, znižujú hladinu cholesterolu a sú zdrojom antioxidantov.