Miso je fermentovaný výrobok zo sóje, ktorá je delikatesou medzi liečivými potravinami sveta. Je to staroveký produkt kuchyne ďalekého Východu a čoraz častejšie sa objavuje aj u nás
Miso ryžové nepasterizované BIO 300g Sunfood je vynikajúcim produktom, ktorý vám prináša všetky výhody a lahodnú chuť tohto tradičného fermentovaného výrobku. Miso je vyrobené zo sóje, ktorá je považovaná za jednu z najzdravších potravín na svete. Toto nepasterizované miso obsahuje všetky prospešné živiny a enzýmy, ktoré umožňujú efektívne trávenie a vstrebávanie živín z potravy. Okrem toho je miso bohaté na bielkoviny, vitamíny, minerály a stopové prvky, ktoré sú dôležité pre zdravie a správne fungovani
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným spôsobom v drevených sudoch. Tamari vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a jačmeňa, ktorá sa používa ako korenie. Použit
CHLADENÝ tovar! Odber možný len osobne v predajni v Malackách. Tempeh, niekedy označovaný ako tempe, je výrobok zo sóje a vzniká fermentáciou. Uvarené sójové bôby sa naložia do kultúry Rhizopus oligosporus alebo Aspergillus oryzae, ktorá
CHLADENÝ tovar! Odber možný len osobne v predajni v Malackách. Tempeh, niekedy označovaný ako tempe, je výrobok zo sóje a vzniká fermentáciou. Uvarené sójové bôby sa naložia do kultúry Rhizopus oligosporus alebo Aspergillus oryzae, ktorá
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou. Vzniká pri výrobe umeboshi – nakladaných japonských slivôčok. V skutočnosti nejde o ocot, pretože namiesto kyseliny octovej obsahuje kyselinu citrónovú. Používame ho v kuchyni na dochutenie akékoľvek jedla – polievky, omáčok, strukovín. Dá sa použiť aj do šalátov a dressingov. ZLOŽENIE UME slivky, morská soľ 20,5%, Shizo (Perilla). SKLADO
Pri výrobe (fermentácii) sliviek Umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su, čiže umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa nakladajú nesušené slivky, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska ale s octom nemá nič spoločné. Umeocet má slanokyslú chuť a aj keď má v názve slovo ocot skôr nám pokrm osolí než okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov. Vo vstrebateľnej podobe Umeocet používame v kuchyni na dochucovanie akéhokoľvek jedla (polievky, omáčky, strukov
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Krajina pôvodu: Japonsko Obsah: 300ml
Tradičná japonská omáčka so širokým využitím v kuchyni, na ochutenie mäsa, zeleniny, rýb, rezancov či omáčok a šalátových zálievok. Vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Pred použitím potrepať. Skladujte v chladničke. Zloženie: Tamari sójová omáčka, ryžové víno, med, jablčný a ryžový ocot, horčica, cesnak, zázvor, biele a čierne korenie. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE V 100G Energia 410 kJ / 92 kcal, tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 10,9g, z toho cukry 4,8g, bielkoviny 13,4g, soľ 13g. Krajina
Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je vhodný pre diabetikov. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Možno ním zladiť Vaše obľúbené pokrmy a nápoje. Z vitamínov je tu veľké množstvo niacínu, riboflavínu, vitamínu B6 a tiež thiamín a kyselina listová. Z minerálov – vápnik, sodík, horčík, fosfor, chlór, meď, mangán, selén a železo. Ne
Tradičný výrobok do polievok, omáčok. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: sójové bôby BIO *, ryža BIO, morská soľ, Aspergillus oryzae (koji).* alergén Výživové údaje v 100 ml výrobku:energetická hodnota: 590 kJ / 135 kcal;tuky: 4,5 g;nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g;sacharidy: 13 g;cukry: 0,3 g;bielkoviny: 8,2 g;soľ: 13,6 g. Poľnohospodárska produkcia: mimo EÚ. Skladovanie: Skladujte v chlade. Použitie: Do polievok, omáčok. Hmotnosť: 300g
Mikawa Mirin je základné dochucovadlo používané v japonskej kuchyni s mierne sladkastou chuťou. Je to druh ryžového vína podobný saké, ale obsahujúceho menej alkoholu (13,5-14,4%). Možné ho využiť ku grilovaným rybám, v malom množstve namiesto sójovej omáčky, alebo aj ako príloha do sushi. Neobsahuje žiadne chemické prísady. Obsah: 200 ml Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 971 kJ / 232 kcal Tuky 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 40,9 g z toho cukry 0 g Bielkoviny 0,9 g Soľ 0 g
SUNFOOD Javorový sirup Grade A BIO 1 literzloženie produktuVýživové údaje na 100 ml: Energetická hodnota 1220 kJ / 290 kcal, Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 88,12 g z toho cukry 83,33 g, Bielkoviny 0 g, Soľ 0 g. Krajina pôvoduMimo EÚ. Odporúčané použitieVhodný na osladenie a ochutenie nápojov, cesta, dezertov apod. Na čo si dať pozorUkladajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Spotrebujte do dátumu uvedeného
Koncentrát jablčnej šťavy sa vyrába fyzikálnym odparovaním na hustú šťavu. Bez chemických prísad, pridaného cukru a farbív. Zrieďte ho vodou a pripravte si skvelý jablkový cider.
Koncentrovaná jablková šťava. Zriedená v pomere 1:7 získate jablčný mušt, neriedená sa používa na sladenie čaju, cesta, jedál.