Fermentovaný ovsený dezert. Je zdravý, ľahko stráviteľný a bez sladidiel či dochucovadiel. Najčastejšie sa s vanilkou, ovocím, škoricou alebo zázvorom.
Pšenové amazaké. Tradičný japonský dezert. Prirodzene fermentovaná ryža v kombinácii s pšenom. Podáva sa najčastejšie s ovocím, vanilkou, škoricou alebo zázvorom.
Prírodné, neochutené tofu, vyrobené zo sójových bôbov a vyzrážané pomocou morskej soli Nigari.
Chutné tofu, marinované v zmesi korenín a sójovej omáčke.
Špeciálnou technológiou vyúdený tempeh z prvotriednych bio surovín na všestranné kulinárske použitie ale i na priamu spotrebu.
Vyzretý, vyprážaný a ochutený tempeh z prvotriednych bio surovín na všestranné kulinárske použitie ale i na priamu spotrebu. S prehľadom nahradí aj akúkoľvek rybu na Vianočnom stole.
Yamato shoyu 175ml je tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: voda, sójové bôby, pšenica, morská soľ, koji Obsah: 175ml Krajina pôvodu: Japonsko
Yamato shoyu 300ml je tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: voda, sójové bôby, pšenica, morská soľ, koji Obsah: 300ml Krajina pôvodu: Japonsko
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným spôsobom v drevených sudoch. Tamari vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a jačmeňa, ktorá sa používa ako korenie. Použit
Yamato shoyu 700ml je tradičný výrobok slúžiaci na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Zloženie: voda, sójové bôby, pšenica, morská soľ, koji Obsah: 700ml Krajina pôvodu: Japonsko
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej fermentuje prírodným spôsobom v drevených sudoch. Tamari vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktorá sa pri fermentácii misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a jačmeňa, ktorá sa používa ako korenie. Použit
Sladenka - jačmenný slad. Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje pankreas, teda šetrí naše telo a je vhodné pre diabetikov. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Možno s ním osladiť Vaše obľúbené pokrmy a nápoje. Zloženie: jačmenný slad Obsah: 410g Výrobca: Česká republika
Zloženie: seitan ( pšeničná múka*), zelenina (mrkva, zeler* , cibuľa, petržlen), sójový nápoj*, ovsené vločky*, panenský slnečnicový olej, shoyu ( sója *), korenie, morská soľ.* alergényVýživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 295 kJ / 70 kcal;tuky: 1,9 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g;sacharidy: 6,1 g;cukry: 1,6 g;bielkoviny: 7,1 g;soľ: 0,9 g.Krajina pôvodu: Česká republika.Skladovanie: Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 2 dní.Použitie: Ohriať a prípadne dochutiť podľa potreby.
Zloženie: kyslá kapusta, seitan ( pšeničná múka*), cibuľa, ovsené vločky*, panenský slnečnicový olej, shoyu ( sója* ), korenie, morská soľ.* alergénVýživové údaje v 100 ml výrobku:energetická hodnota: 297 kJ / 71 kcal;tuky: 3,2 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g;sacharidy: 2,6 g;cukry: 1,2 g;bielkoviny: 7,9 g;soľ: 0,8 g.Krajina pôvodu: Česká republika.Skladovanie: Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 2 dní.Použitie: Ohriať a poprípade dochutiť podľa potreby. Podávajte s pšeničným jadlíkom, ryžou
Zloženie: seitan ( pšeničná múka*), cibuľa, huby shiitake 3%, slnečnicový olej, shoyu ( sója* ), korenie, morská soľ.* alergényVýživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 333 / 79 kcal;tuky: 3,8 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g;sacharidy: 5,3 g;cukry: 1,7 g;bielkoviny: 6 g;soľ: 0,9 g.Krajina pôvodu: Česká republika.Skladovanie: Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 2 dní.Použitie: Ohriať a poprípade dochutiť podľa potreby. Podávajte s pšeničnou knedľou, ryžou alebo cestovinami. Objem: 3