Rajčinovo-papriková nátierka pre všetkých, ktorí ocenia jemnú chuť a netradičné zloženie. Základom sú slnečnicové semienka, ktoré robia nátierku výnimočnú. 100% rastlinný výrobok.Zloženie: slnečnica lúpaná, repkový olej, cibuľa, rajčiny, paprika, cesnak, neaktívne droždie, morská soľ, zmes prírodných korenín (muškátový oriešok, biele korenie, chilli), glukóza, guma guarVýživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1258 kJ / 309 kcal, tuky: 27 g, nasýtené mastné kyseliny: 2 g, sacharidy: 7 g, cukry
Jemná žltá múka z cíceru. Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vhodná pre deti a tehotné ženy, diabetikov aj celiatikov. Mletá na kamennom mlyne len pre bezlepkové potraviny. Cícerová múka je prirodzene bezlepková potravina, ktorej chuť pripomína oriešok. Niekedy sa jej hovorí besan. Má široké využitie vo vegetariánskej alebo indickej kuchyni. Je bohatá na proteín. Používa sa ako základ na nátierky, do polievok, omáčok, do zemiakových výrobkov, do
Cícer – známy ako rímsky hrach patrí medzi najzdravšie strukoviny. Obsahuje veľa sacharidov, bielkovín i vlákniny. Z minerálnych látok draslík, vápnik, horčík, mangán, železo a fosfor. Nájdeme v ňom najmä vitamín E, karotén a kyselinu listovú. Je bohatým zdrojom kyseliny pangamovej, ktorá je vynikajúcim antioxidantom. Zloženie: hrach rímsky cícer Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia: 1508kJ/357kcal; tuky 5,1g, z toho NMK 0,7g; sacharidy 57g, z toho cukry 4,3g; bielkoviny 20g; soľ 0,03g Skladujte v su
Doporučené dávkování: 4x denně 1 čajovú lyžicu (3 g), dôkladne požuť a zapiť dostatočným množstvom vody. Vmiešajte do jogurtu alebo do iného nápoja alebo jedla (po tepelnej úprave) a následne tiež zapite dostatočným množstvom vody. Upozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Výrobok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby s vysokým krvným tlakom. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Zalievajte vodou s teplotou max. do 50 °C. Môže obsaho
Ovsené vločky vhodné pre ľudí trpiacich celiakiou alebo alergiou na obilnú bielkovinu lepok. Vhodné k príprave sladkých ovsených kaší, závariek do polievky, k zahustenie smoothies, do pečiva alebo na výrobu domáceho ovseného mlieka. Výživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 1545 kJ / 366 kcal; tuky: 6,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 60,5 g; cukry: 1,2 g; bielkoviny: 12,3 g; soľ: 0,02 g. Zloženie: ovsené vločky bez lepku. Hmotnosť: 500g Krajina pôvodu: Veľká Británia
Použitie: datľové pasta má veľmi široké využitie v kuchyni. Môžete ju pridať do smoothies, proteínových nápojov či ako náplň do koláčov. Vďaka svojej sladkej chuti skvele ochutí ranné kaše, oriešková masla alebo nepečené cukrovinky. Je tiež základnou surovinou pre výrobu vegánskych sladkostí a dobrôt. Vyskúšajte ju tiež pridať do marmelády. Zloženie: ďatle Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1200 kJ / 287 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,01 g; sacharidy: 69 g; cukry: 69
Kypriaci prášok bez fosfátov- vínny kameň je vhodný na prípravu nadýchaného piškótového, treného alebo iného cesta. Zloženie: vínny kameň, jedlá sóda, škrob kukuričný Krajina pôvodu:Nemecko Hmotnosť: 40g
Jemné pečivo so slivkovou náplňou. Bez repného cukru. Bez konzervantov. Zloženie: Múka pšeničná *, slivková náplň 27% (slivky 80%, fruktóza, jablká, kyselina citrónová, zahusťovadlo guma gellan), mrkva 20%, kokosový olej. * Alergén Obsah: 150g Krajina pôvodu: Česká republika.
Bezlepkové mrkvánky - jemné pečivo s lekvárové náplňou. Zloženie: slivkový lekvár 40% (slivky 70%, jablká 28%, glukózový sirup, cukor, voda, regulátor), bezlepková múka (kukuričný škrob, sójová krupica *, guarová múčka), kukuričná múka, soľ, cukor, emulgátor: sójovýlecitín *, mrkva 25%, rastlinné oleje (palmový, repkový), emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, žĺtky *. * Alergény Obsah: 150g Krajina pôvodu: Česká republika
Kokosový cukor je prírodné sladidlo v bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Sladí jemne a chutí po karameli. Je výborný na sladké pečenie v rúre. Kokosový cukor sa nevyrába rafinovaním, ale vyrába tradičnou prírodnou metódou z kokosových kvetov. Jeho veľkou výhodou je, že má nižší glykemický index (len 35) v porovnaní s bežným cukrom. Kokosový cukor môžeme použiť všade tam, kde používame bežný cukor. Zloženie: cukor kokosový Hmotnosť: 400g
100% čistý javorový sirup bez pridaných farbív, sladidiel, konzervantov. Použitie: Javorový sirup Grade C je charakteristický tmavšou farbou a výraznejšie javorovou chuťou a vôňou. Je obľúbený na polievanie palaciniek a lievancov. Môžete si im osladiť Vaše obľúbené kaše alebo poliať zmrzlinový pohár. Zloženie: 100% javorový sirup BIO Objem: 250ml Krajina pôvodu: Kanada
ZLOŽENIE: Pšeničný škrob, kukuričný škrob, palmový olej, droždie, odstredené mlieko v prášku, vlákna cukrovej repy, šťava z hrozienok, cukor, soľ, ľanové semienka, sójová múka, stabilizátor guarová guma, emulgátor lecitín, konzervačné látky propionát vápenatý.Hmotnosť: 400g Alergény: mlieko, sója. Krajina pôvodu: EUSkladovanie: Skladujte v suchuPoužitie: Na priamu spotrebu
Pšeno sú šetrne olúpané a vyleštenie zrnká prosa. Sú ľahko stráviteľné, veľmi jednoduché na prípravu. Podávajú sa ako príloha, závarka, vhodné do kaší, šalátov i dezertov. Zloženie: pšeno Krajina pôvodu: Ukrajina Hmotnosť: 500g
Instantný pohánkové vločky ich prednosťou je vysoká nutričná hodnota a ľahká stráviteľnosť. Zloženie: pohánkové vločky Krajina pôvodu: Ukrajina Hmotnosť: 300g
Tekvica lúpaná je zvlášť bohatá na železo, zinok a vitamíny B. Je možné ju konzumovať priamo alebo pridávať do rôznych jedál. Zloženie: tekvicové semienka Krajina pôvodu: Poľsko Hmotnosť: 500g