www.uvartesipivo.sk ponúka kvalitne produkty pre domáce varenie piva: koncentráty, výťažky, slad, chmel, fermentačné, kvasné, nádoby, mikropivovar, kvasinky, maltóza, zátkovače, hstomery a podobne..
Autosifón slúži na prečerpávanie kvapalín z nádob, ktoré nemajú výpustný ventil. Jednoduchým spôsobom pomocou pohybu piestu je možné nasať kvapalinu z nádoby. Súčasťou je aj plastová hadička. Dĺžka sifónu: 33 cmDĺžka hadičky: cca 150 cm
Luxusné pivné kvasinky M 54 CALIFORNIAN LAGER MANGROVE JACK pre pivá typu ležiak s fermentáciou pri izbovej teplote bez vzniku nežíadajúcich príchutí. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou. Teplota kvasenia: 18 - 20 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
Luxusné kvasnice spodného kvasenia pre plzeňské pivá a pivá typu európsky ležiak. Kvasinky vytvárajú jemné a vyvážané pivo. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou a výbornou sedimentáciou, čo značne uľahčuje stáčanie. Teplota kvasenia: 10 - 15 °C Dávkovanie: 10 g na 23 l mladiny Obsah balenia: 10 g
Luxusné vrchné kvasnice Mangrove Jack sú ideálne pre klasický belgický ale. Určené sú k výrobe pšeničných pív, dodávajú esterové chute s tónmi banánu a klinčeku. Balenie 10g.
Prírodná identická liehová aróma pre liehoviny a potravinárstvo. Použité suroviny na výrobu sú plody čerešní. Višňová aróma sa vyrába lúhovaním sušených plodov viššní v zriedenom kvasnom rafinovanom jemnom liehu a to po dobu 3 až 4 týždňov. Višňová aróma dodáva výslednému produktu nezameniteľnú ovocnú chuť. Prírodný produkt bez prídavku chemikálií. Dávkovanie: 1:400 1 ml / 400 ml alkoholu (10ml ja na 4 litre pálenky) Na zjemnenie a zagulatenie
Uvartesipivo Mangrove Jack´s Chocolate Brown Ale Tmavohnedý ALE so sladovou chuťou a arómou hnedého cukru, s orieškovým koncom. Obsah alkoholu: 4,1 % (pri riedení na 23 litrov a použití 1 kg kvasného cukru) Horkosť: 26 - 34 IBU Kvasnice: M15 Empire Ale 10 g Obsah vrecka 2,2 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice pre kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia.
Chmeľ Sabro Americká odroda s výrazným komplexom tónov tropického ovocia, kôstkovín a mandarinky s podtónmi cédru, mäty a smotany. Na výrobu piva sa odroda Sabro osvedčila ako výrazný chmeľ, ktorý svoju unikátnu arómu výborne odovzdáva aj do piva. Aróma: kokosový orech, komplex tropického a kôstkového ovocia, živicové tóny cédru, mäty, mandarínky a smotany. Pivovarnícke využitie: Na dodanie špecifického aromatického profilu odrody je ideálny na poslednú fázu chmelenia aj všetky studené fázy. Je vho
Uvartesipivo. Muntons Pilsner Je vynikajúci plný svetlý ležiak pre náročnejšieho konzumenta. Podávať chladené. Hustota pri nariedení s 1 kg kvasným cukrom je 1040-1044. Objem várky (odporúčaný): 23 lObsah alkoholu: 4,5 % (pri surogácii 1 kg/23l)Horkosť EBU: 25-35Farba EBC: 4-7 Toto pivo je z vyššej kvalitnejšej rady koncentátov Muntons. Váha: 1,8 kg
Popis Dezinfekcia VWP 400g Vysoko účinný dezinfekčnýa čistiaci prostriedok. Vhodný aj na dezinfekciu fliaš, nádob, miešadiel a podobne. Použitie: Na bežnú dezinfekciu sa 4 čajové lyžičky sa rozpustia v 5 litroch horúcej vody. všetko vybavenie ponorte do pripraveného roztoku a nechajte 10 minút po 10 minútach je hotovo vypláchnite čistou vodou Balenie 400g
Uvartesipivo v Britskom štýle. Simply Bitter – Klasické zlatohnedé britské pivo s fantastickým sušienkovým sladovým telom, ktoré vedie k robustnému horkému záveru. Simply Bitter je vynikajúca súprava na domáce varenie pre začiatočníkovaj pokročilých Tieto pivné súpravy sú zabalené v dômyselnom ekologickom plastovom vrecku, ktoré je vhodné na recykláciu. V spodnej časti balenia nájdete jedinečné kvasinky potrebné na vytvorenie skutočne vynikajúceho zákvasu, navyše budete potrebovať pridanie jedn
Kentucky Bourbon sú Klasické kvasnice na výrobu Whisky Liehovarnícke kvasnice na výrobu kukuričnej Whisky Bourbon. Kmeň kvasníc na výrobu kukuričnej whisky z jednej z najznámejších oblastí whisky na svete. Tento konkrétny kmeň kvasiniek sa používa v najznámejších Amrických liehovaroch. Čistá hmotnosť: 10 g Dostatočné pre: 25L. Teplota kvasenia: 26-32°C Na zlepšenie produktivity kvasiniek odporúčame pridať glukoamylázu. Pred použitím prosím hydratujte droždie v 27°C vode po dobu 30 minút.
Korunkové zátky s plastovým obložením 26 mm. Vhodné pre všetky bežné pivové fľaše, či sódové fľaše. Nesterilizované. Možné použít spolu s narážacím zátkovačom, stolným zátkovačom aj zátkovačom deluxe. 1000ks.
Kentucky Bourbon sú Klasické kvasnice na výrobu nádherného bourbonu starnutého v sude. Tento konkrétny kmeň kvasiniek nadväzuje na receptúru starých kmeňov Severnej Ameriky. Tento konkrétny kmeň kvasiniek sa používa v najznámejších Amrických liehovaroch. Čistá hmotnosť: 10 g Dostatočné pre: 15-25L. Teplota kvasenia: 27-34°C Útlm: 70-100% (nízka-vysoká). Rýchlosť flokulácie: Vysoká Na zlepšenie produktivity kvasiniek odporúčame pridať glukoamylázu. Pred použitím prosím hydratujte drož
Fermentačný drops 80 ks na 40 litrov piva. 1ks drops na 1 0,5 l pivo Carbonation Drops - Carbonation Drops je unikátny, ľahko použiteľný pivovarnícky fermentačný systém. Každá tabletka má schopnosť úplne nasýtiť jednu fľašu piva oxidom uhličitým. Zloženie: 27% glukózy a 73% sacharózy. Neobsahuje žiadne prísady, konzervačné látky, plnivá ani spojivá. Použitie: Veľká výhoda dropsu je že sa s ním jednoducho manipuluje a je zabezpečené presné dávkovanie. Pred naplnením jednoducho pridajte do fľaše jednu tab
Uvartesipivo v štýle: Hazy IPA v štýle New England IPA je plná prémiových chmeľových chutí a bude produkovať silné citrusové a grapefruitové tóny s príchuťou tropického a kôstkového ovocia.Hmotnosť: 3kgObjem varenia: 20L / 35 pintABV cca: 5%Horkosť: 13-35 IBUFarba: 12-20 EBCOptimálna teplota kvasenia: 18-21°CChmeľ / kľúčová zložka: 56g Citra, 60g MozaikZloženie : chmeľový sladový extrakt (jačmenný sladový extrakt, ovsený sladový extrakt, chmeľový extrakt), chmeľové pelety, sušené kvasnice. Obsahuje le