Najväčšia ponuka orientálnych produktov v strednej Európe.
Pav Bhaji je pravdepodobne jedno z najpopulárnejších a najrýchlejších pouličných jedál. Pav sú malé indické chlebíčky, ktoré sa pred konzumáciou ešte opekajú. Miestny si doma pripravujú špeciálnu zmes korenia, ktorá je určená presne pre Pav Bhaji. Do omáčky sa pridáva rôzna zelenina ako napríklad fazuľa, mrkva, zemiaky či hrášok.
Základom pokrmu Dal Palak je červená šošovica ( niekedy aj cícer) a špenát. Pripravuje sa z tradičnej zmesi indických voňavých korenín a niekedy sa pridáva aj paradajkové pyré a trochu kokosového mlieka.
Základom pokrmu Saag Aloo sú zemiaky , špenát a voňavé indické korenie. Je vhodná ako príloha k pečenému mäsu, alebo sa dá konzumovať s ryžou a indickým chlebom.
Aloo Choley je obľúbený pokrm z oblasti Punjabi, ktoré je zložené z cíceru a zemiakov. Patrí skôr k tým menej pálivým jedlám a v Indii sa často konzumuje aj na raňajky.
V Indii a celej Ázií existuje nekonečné množstvo variácií ako pripraviť Dal . Možno sa ani nedá ochutnať jeden a ten istý. Tadka zamená v preklade vznietenie- korenie a bylinka sú vyprážané v horúcom oleji, aby sa uvoľnili všetky látky, ktoré potom dodajú pokrmu úplne inú vôňu a chuť. Dal sa dá pripraviť z rôznych druhov šošovice.
Tofu v špenátovej omáčke . Tento pokrm je vhodný pre vegetariánov. Neobsahuje konzervanty a jeho príprava je veľmi jednoduchá.
Základom pokrmu nazývaného Dum Aloo sú celé baby zemiaky , ktoré ešte pred varením prudko orestujte, aby ich chuť bola výraznejšia. Podávajú sa s jemnou omáčkou, ktorá je dochutená zmesou výrazného indického korenia ochuteného paradajkami a jogurtom.
Základom tohto pokrmu je čerstý syr (paneer) a špenátové pyré. Dochutené zmesou korenia Garam Masala a cesnakom.Hotové a veľmi zdravé jedlo môže byť hotové na stole za 2 minútky.
Shami Rajma je známy pokrm kráľov. Základom sú červené fazuľky, dlho sa varia v paradajkovej omáčke so zmesou aromatického korenia, pokiaľ krásne nezmäknú a nevytvoria hustú omáčku. Obzvlášť v zimných mesiacoch krásne zahreje.
Aloo Matar je typický druh indického kari , ktorý je zložený z obyčajných surovín ako zemiaky a zelený hrášok. Vďaka dokonale vyváženej zmesi najrôznejšieho korenia chutí neobyčajne.
V severnej Indii sa bez Punjabi Choley nezaobíde žiadna svadobná oslava. Až tak veľmi je obľúbená. Jedná sa o pokrm z cíceru, ktorá sa varí dlho s paradajkami , cibuľou a rozmanitou zmesou indeckého korenia.
Krátky popis: KTC maslové Ghí je tradičný indický produkt, ktorý sa vyrába z čerstvého masla. Ghí sa používa ako klasický kuchynský tuk, najmä pri príprave ázijských jedál a dezertov. Balenie: 500g
Osviežujúca a pikantná zmes nakladaného zeleného chilli, zázvoru a tradičného orientálneho korenia.
Krátky popis: Patak's Korma omáčka na varenie je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí sa radi pustia do prípravy autentických indických jedál priamo vo svojej kuchyni. Korma je jednou z najznámejších a najpopulárnejších omáčok v indickom kulinárskom umení a ponúka výnimočnú chuťovú exploziu pre milovníkov korenistých jedál. Balenie: 450g
Patak's chutney je zmes šťavnatého manga s červeným chilli a zázvorom, ktorá sa najviac hodí do šalátov alebo aj k rôznym druhom indického chleba či placiek.