Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú k
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Vynikajúca francúzska čokoláda v prášku. 35 porcií na 1kg.
Používa sa na prípravu hovädzieho vývaru a silnejších polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g hovädzieho bujónu.
Používa sa na prípravu hovädzieho vývaru a silnejších polievok. Bez obsahu glutamanu. Na 1l vody potrebujeme 25g hovädzieho bujónu.
Používa sa na prípravu hovädzieho vývaru a silnejších polievok. Na 1l vody potrebujeme 25g hovädzieho bujónu.
Hrach je cenná potravina, ktorá obsahuje veľa živín, vitamínov a bielkovín. Používa sa do polievok, omáčok, kaší, prívarkov, nátierok a tiež ako príloha k údeninám.
Skvelá chuť tohto bujónu sa hodí nielen do hubových omáčok a polievok, ale aj iných špecialít na dochutenie. Na 1l vody potrebujeme 25g hríbového bujónu.
Skvelá chuť tohto bujónu sa hodí nielen do hubových omáčok a polievok, ale aj iných špecialít na dochutenie. Na 1l vody potrebujeme 25g hríbového bujónu.
Zmes lesných hríbov. Zloženie: 25% suchohríby, 15% masliaky, 15% hliva, 15% šampiňóny, 10% kuriatka, 20% hríb B. Použitie: hríby sa namočia do vody cca 1 hod. Pred ďalším použitím necháme prejsť varom.