Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú k
Porciovaná horúca čokoláda v rôznych príchutiach vyrobená v Taliansku podľa tradičných receptúr. Vynikajúci nápoj nielen pre zimné dni. Veľkou výhodou je, že každá porcia je individuálne zabalená, čo je výborné pre rýchlu inventúru. Rýchla a jednoduchá príprava, rozpustná najlepšie v mlieku. Príprava: jedna porcia horúcej čokolády, 120ml mlieka, dôkladne rozmiešať, čokoládu zohriať na teplotu varu pod tryskou kávovaru, kým nebude mať požadovanú konzistenciu. 1 porcia 30g. Vyžiadajte si Vašu prezenčnú ka
Hrach je cenná potravina, ktorá obsahuje veľa živín, vitamínov a bielkovín. Používa sa do polievok, omáčok, kaší, prívarkov, nátierok a tiež ako príloha k údeninám.
Skvelá chuť tohto bujónu sa hodí nielen do hubových omáčok a polievok, ale aj iných špecialít na dochutenie. Na 1l vody potrebujeme 25g hríbového bujónu.
Skvelá chuť tohto bujónu sa hodí nielen do hubových omáčok a polievok, ale aj iných špecialít na dochutenie. Na 1l vody potrebujeme 25g hríbového bujónu.
Zmes lesných hríbov. Zloženie: 25% suchohríby, 15% masliaky, 15% hliva, 15% šampiňóny, 10% kuriatka, 20% hríb B. Použitie: hríby sa namočia do vody cca 1 hod. Pred ďalším použitím necháme prejsť varom.
Zmes korenia k dochuteniu pokrmov s hubovou príchuťou. Harmonická chuť a vôňa sušených hríbov, mletého korenia a byliniek dodáva jedlu vynikajúce vyváženie chutí. Používa sa do polievok, k mäsu, do omáčok, na prípravu rošteniek, k zeleninovým pokrmom.
Rumanček kamilkový je jednoročná bylinka známa svojou príjemnou, korenistou vôňou. Dokáže upokojiť boľavé hrdlo, jeho použitie sa osvedčilo aj pri problémoch so spánkom a menštruačných bolestiach. Má všestranné použitie. Upokojí vašu myseľ, uvoľní organizmus a telo pripraví na odpočinok. Harmančeku by sa mali vyhýbať tehotné ženy. Zloženie: 100% harmanček
Chilli má pôvod v Mexiku. Má povzbudzujúce a antibakteriálne účinky, zahrieva organizmus. Chilli je charakteristické pálivou chuťou. Pri jeho použití treba dbať na množstvo. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách.
Cayanské korenie je prášok z chilli papričiek, má žltú až červenú farbu a veľmi pálivú chuť. Použitie: na mäsové pokrmy, do údenín, omáčok, rýb, na mexickú zeleninu, pri strukovinách. Poznámka: nie je to pravá zmes cayanského korenia.