Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Návod na použitie: Pred použitím pretrepať. Celý obsah vylejeme do šálky a zalejeme horúcou vodou cca 0,25l a necháme vylúhovať cca 2 – 3 minúty. Ďalší spôsob využitia je zaliať koncentrát vychladenou perlivou vodou. Tak získame osviežujúci nápoj, ktorý odporúčame počas letných horúcich dní. Zloženie: slivka, voda, cukor, jablko, červené ríbezle, badián. Spotreba a skladovanie: Pri skladovaní chrániť pred priamym slnečným žiarením. Minimálna trvanlivosť 1 rok. Dátum spotreby je uvedený na obale výrobk
Návod na použitie: Pred použitím pretrepať. Celý obsah vylejeme do šálky a zalejeme horúcou vodou cca 0,25l a necháme vylúhovať cca 2 – 3 minúty. Ďalší spôsob využitia je zaliať koncentrát vychladenou perlivou vodou. Tak získame osviežujúci nápoj, ktorý odporúčame počas letných horúcich dní. Zloženie: višňa, voda, cukor, jablko, jahoda, čierna malina, kardamón. Spotreba a skladovanie: Pri skladovaní chrániť pred priamym slnečným žiarením. Minimálna trvanlivosť 1 rok. Dátum spotreby je uvedený na obale
Osvieženie jemných lístkov mäty v podobe arómy a chute ukrytej v šálke horúceho čaju. Peppermint je ideálnym doplnkom pri relaxácií. V čajovom vrecúšku tohto prémiového čaju je jemná bylinná zmes z listov mäty piepornej čo umožňuje naplno rozvinúť svoju dokonalú chuť. Príjemná a osviežujúca chuť exkluzívneho čaju je vďaka prítomnosti olejov, ktoré sú v mäte obsiahnuté Zloženie : Mäta pieporná
Petržlenová vňať obsahuje vysoké percento silíc, jeho chuť je výrazne. Používa sa čerstvá, mrazená alebo sušená vňať. Aróma je jemne korenistá. Dodáva pokrmom sladko korenistú chuť. Má vysoký obsah vitamínov. použitie: do pesta, polievok, omáčok, zemiakov, ryže, šalátov, dressingov, syrov, vaječných pokrmov, pomazanok, k rybám, mäsu, na dochutenie majonéz, v talianskej kuchyni.
Aromatická zmes sušených bylín a jemne mletého korenia, ktorá je vhodná na pizzu, do paradajkových základov, cestovinových a paradajkových omáčok, na zeleninu.
Chuť a vôňa tejto čarovnej zmesi lesných plodov, prechádza od sladko kyslých čučoriedok, červených ríbezlí až po osviežujúci ibištek, šípky, jablko, bazu, nechtík, nevädzu. Sladkastá chuť a príjemná aróma Vám pripomenie vôňu z lesa.
Chémia určená pre kávovary, ktorou sa čistia hlavy, sitká a páky kávovaru. Odstraňuje kávové usadeniny a pachuť stuchnutej kávy. Týmto prostriedkom by sa mal čistiť každý kávovar, aby chuť a pena kávy bola dokonalá.
Rasca je jedným z najpoužívanejších druhov korenia, má trpkú, korenistú chuť, je aromatická. Zberajú sa plody sfarbené do hneda. Obsahuje veľa vitamínov a má aj liečivé účinky. použitie: na chlieb a pečivo, do polievok, omáčok, k mäsu, do šalátov, k zemiakom, ku kapuste, do nátierok.
Rasca čierna sa inak nazýva aj černuška siata. Zbierajú sa plody. Semienka sú zamatovo čierne trojhranné. Intenzívne vonia gáfrom a chutí horko, neskôr korenisto. Obsahuje viac než 100 účinných látok. Má tiež liečivé účinky. použitie: na chlieb a pečivo, do vaječných pokrmov, v indickej kuchyni, na hydinu, do vegetariánskych jedál, do šalátov, omáčok.
Rasca je jedným z najpoužívanejších druhov korenia, má trpkú, korenistú chuť, je aromatická. Zberajú sa plody sfarbené do hneda. Obsahuje veľa vitamínov a má aj liečivé účinky. použitie: na chlieb a pečivo, do polievok, omáčok, k mäsu, do šalátov, k zemiakom, ku kapuste, do nátierok.
Rasca čierna sa inak nazýva aj černuška siata. Zbierajú sa plody. Semienka sú zamatovo čierne trojhranné. Intenzívne vonia gáfrom a chutí horko, neskôr korenisto. Obsahuje viac než 100 účinných látok. Má tiež liečivé účinky. použitie: na chlieb a pečivo, do vaječných pokrmov, v indickej kuchyni, na hydinu, do vegetariánskych jedál, do šalátov, omáčok.
V šálke tohto čaju nájdete chuť bezstarostného leta stelesneného šťavnatou príchuťou temne ružových malín. Protizápalové účinky maliny sa používajú pri miernych problémoch s trávením, avšak najviac účinok malinových listov ocenia ženy. Zloženie: ibištek, maliny (28 %), jablká, aróma.
Hravá chuť Red Orange je osviežujúca čajová zmes vyrobená z ovocia dozretého na slnku, zušľachtená chuťou šťavnatých červených pomarančov. Táto slnkom pobozkaná kompozícia ponúka príjemný zážitok po celý deň. Zloženie : Ibištek, šípky, jablko, pomarančová kôra (7%), aróma červeného pomaranča, plod bazy čiernej.
Zloženie: pšeničná múka, sušená vaječná zmes (zodpovedá 5-tim vajciam), pitná voda, prírodné farbivo kurkuma. Návod na prípravu: cestoviny vysypeme do osolenej vriacej vody (100g cestovín na 1l vody). Za občasného miešania na miernom ohni varíme 7-8 minút podľa hrúbky cestovín. Uvarené scedíme a prepláchneme studenou vodou. Použitie: do polievok.
Rozmarín je stále zelený ker, zbierajú sa jeho ihličky. Je to veľmi aromatická rastlina, ktorá je jemne horká a chutí ostro. použitie: k mäsu, do mäsových zmesí, paradajkových omáčok, na pizzu, k zemiakom.