Objavujte nové postupy vychutnávania alebo varenia svetových receptov. Gurmánske klasiky ∙ Exotické potraviny ∙ Delikatesy ∙ Sushi ∙ Darčekové balíčky ∙ Alkohol
Rybacia omáčka sa považuje za jednu zo základných surovín v ázijskej kuchyni, ktorá sa skladá z troch základných chutí a to: kyslá, slaná, pikantná.
Preneste sa do Thajska aj u vás v kuchyni s originálnou červenou kari pastou.
Kardamom zelený má silnú nezameniteľnú arómu a citrónovo-kvetinovú chuť s ľahkou prímesou gáfru a eukalyptu, ktorú nemožno nahradiť iným korením.
Rasca veľmi dobre podporuje trávenie, takže má pozitívne účinky na zdravie a skvele dochutí vaše jedlo. Chuťovo sa táto rasca líši od našej rasce.
Víno žltozelenej farby, s vôňou širokého spektra tónov bohatej ovocnosti, najmä zrelých hrušiek a ananásu, podfarbené podmanivými tónmi kvetov ľalie a jemného muškátu. Biele víno, suché, 0,75l
Farba je jemná svetloružová s vôňou čiernych ríbezlí, pokosenej trávy a žihľavy. V chuti prevládajú citrusové plody. Ružové víno, suché, 0,75l