Korenený jablčný koncentrát na výrobu voňavého punču.
Hruškový koncentrát so zmesou korenia a ovocným koncentrátom, pre vaše zdravie.
Brusnicový sirup dochutí nápoje a posilní močové cesty.
Jablčno-bylinkový sirup bez cukru, farbív a konzervantov.
Asi najkrajšie zo všetkých korenín, badián, vôňou a arómou pripomína fenikel a aníz. Korenie v tvare hviezdy presvedčí silnou chuťou sladkého drievka a jemnými horkosladkými odtieňmi.
Klinček je vlastne usušený nerozkvitnutý kvietok tropického stromu z Indonézie.
Čierne korenie je plod piepora čierneho (Piper nigrum).
Tradičná zmes korenia na prípravu domáceho chleba a pečiva.
S kúskom tvorivosti a touto zmesou premeníme zvyšky jedla na pochúťky.
Vyčarte jedlá z kuskusu alebo bulguru, ktoré budú hotové mávnutím ruky!
100% prírodných ingrediencií pre aromatický ľadový čaj.
Zmes pre milovníkov lahodnej chuti na jazyku. Jedlu dodá neodolateľnú, tzv. piatu chuť. Zvýrazňuje chuť všetkých druhov pokrmov, či už polievok, omáčok, mäsa alebo zeleniny.
Kvalitné sencha je klasikou medzi zelenými čajmi, ktorá však nikdy neomrzí. Sencha je najobľúbenejším typom čaju v Japonsku a vôbec najrozšírenejším po celom svete. Má jemnejšiu chuť ako ostatné čaje. Je vhodný na celoročné popíjanie - v zime zahreje, v lete ochladí. Výluh z lístkov zeleného čaju bol vôbec prvým nápojom, ktorým sa týmto spôsobom začal podávať. Zelený čaj je vhodný nielen ako ranné povzbudenie pri raňajkách, ale hodí sa tiež k popíjaniu pri jedle. Samozrejme ladí najmä s ázijskými pokrmami
Čierna rasca (čierny kmín), prezývaná aj „korenie Orientu“. Zamatovo čierne trojhranné semienka, ktoré sa podobajú semienkam cibule, majú korenistú, jemne horkú arómu. V Turecku a orientálnej kuchyni patria semienka čiernej rasce bezpodmienečne na chlieb a na slané pečivo. Pomletá sa koriandrom sa hodí na omelety, ak od nich očakávame orientálnu chuť. Čierna rasca má zastúpenie aj v indickej kuchyni – kuracie pokrmy a vegetariánske jedlá (ako napr. pilaws, curry a kormas) potrebujú práve túto zemitú arómu
Gunpowder, pôvodom z Číny, má silnú bylinnú chuť a jemný kvetinový tón. Tento čaj má žlto-zelenú farbu a jeho krásna aróma oživuje telo i dušu. Čierny a zelený čaj pochádzajú z rovnakej čajovej rastliny "Camelia sinensis ". K výrobe zeleného čaju sa však lístky pražia v panvici alebo paria, ale nefermentujú tak ako je to v prípade čierneho čaju. Z tohto dôvodu chutia tieto dva druhy úplne rozdielne. Pri správnej príprave (s vodou horúcou iba 70 až 80 ° C) sa môžu obzvlášť dobre uvoľniť tieto skvelé chuťov