Trojfarebné fusilli Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vynikajúca semolina získaná z tejto odrody tvrdej pšenice sa po preosiatí zmieša s pramenitou vodou z Trentinských Álp. Trojfarebné fusilli Alce Nero BIO sú zdrojom vlákniny a sú ideálne na prípravu originálnych jedál alebo na podávanie s omáčkami na báze paradajok.
Tieto Alce Nero Sirelli so žihľavou sú vyrobené z organickej tvrdej (durum) pšenice vypestovanej v Taliansku. Vynikajúca semolina získaná z tejto odrody tvrdej pšenice sa po preosiatí zmieša s pramenitou vodou z Trentinských Álp. Alce Nero organic spirelli so žihľavou sú zdrojom vlákniny, ideálne na podávanie s aromatickým korením a sú vynikajúce na prípravu vegetariánskych a vegánskych jedál.
Celozrnné špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa pripravuje z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Dobre sa hodí k paradajkovým alebo zeleninovým omáčkam, napríklad k omáčkam značky Alce nero.
Celozrnné cestoviny Alce Nero Penne Rigate sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa vyrába z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Keďže sa nikdy nerozvaria, sú ideálne na prípravu chutných a jednoduchých jedál vrátane zeleninovýc
Celozrnné cestoviny Alce Nero Fusilli sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa vyrába z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Keďže sa nikdy nerozvaria, sú ideálne na prípravu chutných a jednoduchých jedál vrátane zeleninových.
Bezlepkové špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej kukurice a ryže vypestovanej v Taliansku. Recept bol vytvorený tak, aby sa dosiahla správna rovnováha medzi chuťou bielej a žltej kukurice a ryže. Nikdy nie sú prevarené a zachovávajú si svoj pôvodný tvar a aromatickú chuť. Sú vynikajúce s paradajkovými omáčkami.
lt;/span>Cestoviny Alce Nero Farfalle sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. V prísnom výrobnom procese sa používa pramenitá voda z Trentinských Álp a bronzové ťahanie, vďaka čomu sa cestoviny nikdy nerozvaria. Vďaka svojmu tvaru sú cestoviny Alce Nero Farfalle z tvrdej pšenice vhodné aj na použitie do studených letných cestovinových šalátov.
Cestoviny Alce Nero Fusilli sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vďaka prísnej výrobe a používaniu pramenitej vody z Trentinských Álp majú cestoviny nezameniteľnú chuť a nikdy sa nerozvaria. Fusilli z tvrdej pšenice sú ideálne na studené misy, cestovinové šaláty a timbales.
Špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Krupicové cesto sa pripravuje z pramenitej vody z Trentinských Álp. Špagety Alce Nero sa nikdy nerozvaria a hodia sa k jednoduchým paradajkovým omáčkam.
Alce Nero penne rigate sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vďaka prísnej výrobe a používaniu pramenitej vody z Trentinských Álp majú cestoviny nezameniteľnú chuť, ktorá sa nikdy nerozvarí. Je ideálne podávať ich s jednoduchými a originálnejšími omáčkami.
Lasagne Alce Nero sú vyrobené zo 100% organickej talianskej tvrdej (durum) pšenice a neobsahujú vajcia. Sú bronzovo ťahané, vďaka čomu majú hrubšiu a pórovitejšiu konzistenciu, čo znamená, že lepšie absorbujú omáčku. Na rýchlejšiu prípravu ich môžete piecť v rúre bez predvarenia alebo ich pred pečením niekoľko minút povariť.
Cestoviny Alce Nero Tagliatelle sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. V prísnom výrobnom procese sa používa pramenitá voda z Trentinských Álp, aby sa vytvorili cestoviny, ktoré sa nikdy nerozvaria. Vďaka svojej šírke a pórovitosti zaručujú tagliatelle z tvrdej pšenice Alce Nero vynikajúcu chuť a sú vhodné na podávanie so zeleninovými alebo mäsovými omáčkami k tradičnejším jedlám.
Organický jablkový a čučoriedkový nektár Alce Nero neobsahuje žiadne konzervačné látky, arómy ani prísady a je vyrobený z dokonale zrelého ovocia, ktoré bolo zozbierané v správnom čase. Jablká pochádzajú zo sadov našich poľnohospodárov a spracúvajú sa tak, aby sa nezmenila skutočná chuť ovocia. Tento nektár sa získava z ovocného pyré, do ktorého sa pridáva trstinový cukor a citrónová šťava. Táto sada obsahuje 3 balenia po 200 ml.
Organická citrónová šťava Alce Nero sa vyrába výlučne z čerstvých organických limetiek. Je ideálnym korením do šalátov, mäsových a rybacích jedál alebo ovocia. Ide o šťavu Not from concentrate (NFC), čo znamená, že je zachované maximum výživných látok zo surovej limetky.
Nektár z bio broskýň Alce Nero neobsahuje žiadne konzervačné látky, arómy ani prísady a vyrába sa z dokonale vyzretého talianskeho bio ovocia, ktoré bolo zozbierané v správnom čase. Broskyne pochádzajú zo sadov poľnohospodárov Alce Nero a spracúvajú sa bez toho, aby sa zmenila pravá chuť ovocia. Tento nektár sa získava z ovocného pyré, do ktorého sa pridáva trstinový cukor a citrónová šťava. Táto sada obsahuje 3 balenia po 200 ml.