Trojfarebné fusilli Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vynikajúca semolina získaná z tejto odrody tvrdej pšenice sa po preosiatí zmieša s pramenitou vodou z Trentinských Álp. Trojfarebné fusilli Alce Nero BIO sú zdrojom vlákniny a sú ideálne na prípravu originálnych jedál alebo na podávanie s omáčkami na báze paradajok.
Celozrnné špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa pripravuje z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Dobre sa hodí k paradajkovým alebo zeleninovým omáčkam, napríklad k omáčkam značky Alce nero.
Celozrnné cestoviny Alce Nero Penne Rigate sa vyrábajú výlučne z organickej celozrnnej semoliny z tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Celozrnná pšeničná semolina sa vyrába jednoduchým mletím celého zrna bez akéhokoľvek zušľachťovania alebo pridávania prísad. Semolinové cesto sa vyrába z pramenitej vody z Trentinských Álp. Cesto používané na výrobu týchto cestovín je prirodzene bohaté na vlákninu. Keďže sa nikdy nerozvaria, sú ideálne na prípravu chutných a jednoduchých jedál vrátane zeleninovýc
Bezlepkové špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej kukurice a ryže vypestovanej v Taliansku. Recept bol vytvorený tak, aby sa dosiahla správna rovnováha medzi chuťou bielej a žltej kukurice a ryže. Nikdy nie sú prevarené a zachovávajú si svoj pôvodný tvar a aromatickú chuť. Sú vynikajúce s paradajkovými omáčkami.
Cestoviny Alce Nero Fusilli sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vďaka prísnej výrobe a používaniu pramenitej vody z Trentinských Álp majú cestoviny nezameniteľnú chuť a nikdy sa nerozvaria. Fusilli z tvrdej pšenice sú ideálne na studené misy, cestovinové šaláty a timbales.
Špagety Alce Nero sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Krupicové cesto sa pripravuje z pramenitej vody z Trentinských Álp. Špagety Alce Nero sa nikdy nerozvaria a hodia sa k jednoduchým paradajkovým omáčkam.
Alce Nero penne rigate sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. Vďaka prísnej výrobe a používaniu pramenitej vody z Trentinských Álp majú cestoviny nezameniteľnú chuť, ktorá sa nikdy nerozvarí. Je ideálne podávať ich s jednoduchými a originálnejšími omáčkami.
Lasagne Alce Nero sú vyrobené zo 100% organickej talianskej tvrdej (durum) pšenice a neobsahujú vajcia. Sú bronzovo ťahané, vďaka čomu majú hrubšiu a pórovitejšiu konzistenciu, čo znamená, že lepšie absorbujú omáčku. Na rýchlejšiu prípravu ich môžete piecť v rúre bez predvarenia alebo ich pred pečením niekoľko minút povariť.
Cestoviny Alce Nero Tagliatelle sa vyrábajú výlučne z organickej tvrdej (durum) pšenice pestovanej v Taliansku. V prísnom výrobnom procese sa používa pramenitá voda z Trentinských Álp, aby sa vytvorili cestoviny, ktoré sa nikdy nerozvaria. Vďaka svojej šírke a pórovitosti zaručujú tagliatelle z tvrdej pšenice Alce Nero vynikajúcu chuť a sú vhodné na podávanie so zeleninovými alebo mäsovými omáčkami k tradičnejším jedlám.
Teľacie mäso pochádza z vybraných fariem v Taliansku, kde sa dobytok chová v oblastiach zaručujúcich slobodu pohybu. Čistá, jednoduchá receptúra je špeciálne vyvinutá tak, aby nemenila chuť mäsa, vyživuje dojčatá bez použitia aróm, škrobov, farbív a oleja. Všetky pyré pre dojčenskú výživu na báze mäsa sa spracovávajú v našom certifikovanom závode na výrobu dojčenskej výživy. Teľacie mäso je jemne rozdrvené (homogenizované), aby sa dalo ľahko prehĺtať a tráviť. Po zabalení prechádzajú poháre finálnym tepel
Morky pochádzajú z vybraných fariem v Taliansku. Čistá, jednoduchá receptúra je špeciálne vyvinutá tak, aby nemenila chuť mäsa, vyživuje dojčatá bez použitia aróm, škrobov, farbív a oleja. Všetky pyré pre dojčenskú výživu na báze mäsa sa spracovávajú v našom certifikovanom závode na výrobu dojčenskej výživy. Morčacie mäso je jemne roztlačené (homogenizované), aby sa dalo ľahko prehĺtať a tráviť. Po zabalení prechádzajú poháre finálnym tepelným spracovaním, aby bola zaručená stabilita v priebehu času. Toto
Hovädzie mäso pochádza z vybraných fariem v Taliansku. Čistá, jednoduchá receptúra je špeciálne vyvinutá tak, aby nemenila chuť mäsa, vyživuje dojčatá bez použitia aróm, škrobov, farbív a oleja. Všetky pyré pre dojčenskú výživu na báze mäsa sú spracované v našom certifikovanom závode na výrobu dojčenskej výživy. Mäso je jemne rozdrvené (homogenizované), aby sa dalo ľahko prehĺtať a tráviť. Po zabalení prechádzajú poháre finálnym tepelným spracovaním, aby bola zaručená stabilita v priebehu času. Toto pyré
Kuracie mäso pochádza z vybraných fariem v Taliansku. Čistá, jednoduchá receptúra je špeciálne vyvinutá tak, aby nezmenila chuť mäsa, vyživuje dojčatá bez použitia aróm, škrobov, farbív a oleja. Všetky pyré pre dojčenskú výživu na báze mäsa sú spracované v našom certifikovanom závode na výrobu dojčenskej výživy. Mäso je jemne rozdrvené (homogenizované), aby sa dalo ľahko prehĺtať a tráviť. Po zabalení prechádzajú poháre finálnym tepelným spracovaním, aby bola zaručená stabilita v priebehu času. Toto pyré
BIO zeleninový vývar Alce Nero je vyrobený zo 100% talianskej zeleniny, bez oleja a pridanej soli. Vývar detskej výživy Alce Nero má úplne hladkú konzistenciu, ideálny pre rané detstvo. Ideálne je podávať s cestovinami a je výborným prípravným základom pre ďalšie jedlá. Alce Nero ho vyrába z BIO mrkvy, cukety a zemiakov, spracovaných so starostlivosťou a rešpektom. Výsledkom je číry zeleninový vývar jemnej chuti, jantárovo sfarbený ako domáci.
Paradajky sa zberajú v júli, auguste a septembri a spracovávajú sa tak, aby si zachovala svoju chuť, vôňu a nutričné vlastnosti. Paradajková omáčka Alce Nero all'arrabbiata sa vyrába v súlade s tradičnou receptúrou a je okamžite hotová, ideálna ako prvý chod bohatý na chuť a jednoduchý na prípravu. Minimálna trvanlivosť: 15.12.2024