Smaltované kotlíky, nerezové kotlíky, medené kotlíky, liatinové kotlíky, železné kotlíky, kotlíky na ryby, horáky do kotlín, stojan na kotlík, kotlina, kotliny, kotlíkové sety a zabíjačkové kotlíkové súpravy.
Kajanským korením býva často označovaný prášok zo sušených chili papričiek. Má žltú až červenú farbu a veľmi pálčivú chuť. Pochádza z oblasti Strednej Ameriky. Karibskí domorodci s ním zoznámili už Kolumbových námorníkov.
Vynikajúce polievkové korenie so sušenou zeleninou a soľou. Má široké použitie, vhodné nielen do polievok a omáčok, ale aj do studenej kuchyne a na ochutenie mäsa.
Rasca je jedno z najstarších používaných európskych korenín. Jeho používanie je doložené už zo staroveku. Používa sa na korenenie chleba, zemiakov, pečenia, omáčok, šalátov.
Tradičná koreniaca zmes balkánskej kuchyne, ktorá je vhodná predovšetkým do mletého mäsa, dusenej a zapečenej zeleniny, strukovín, na varený zemiakov, do slaných nátierok a syrov, polievok (čorba) a typických balkánskych ražnených a pečených pokrmov (musaka, kebab, d).
Thajský typ karí obsahuje menšie množstvo kurkumy ako indický druh. V chuti a vôni prevažuje koriander, paprika a chilli. Používa sa na všetky druhy mäsa, do smotanových omáčok, dusené zeleniny a zeleninových šalátov, ryže, na ryby a do niektorých polievok.
Koreniaca zmes na grilované a ražnené bravčové a hydinové mäso, vhodná do smotanových karí omáčok a minútok ázijskej kuchyne, zeleninových a hubových pokrmov, do ryže, ale napríklad aj na fritované prílohy (hranolky, krokety, americké zemiaky a i.).
Jedná sa o suchú dehydratovanú zmes, ktorá je základom mnohých druhov polievok a omáčok. Je vhodné ju použiť na zosilnenie chuti slabých vývarov a dochutenie.
Kotlíková súprava obsahuje: Nerezový kotlík, objem: 22 L. Kovová kotlina. Kotlíková súprava na outdorové varenie gulášu a rybích polievok a grilovanie rýb, steakov, klobás v prírode, v záhrade alebo v otvorenej kuchyne, predovšetkým pre chalupárov, chatárov, do kempu a na táborenie.
Kotlíková súprava obsahuje: Smaltovaný kotlík, objem: 25 L. Nerezová pokrievka. Kovová kotlina. Smaltovaná grilovacia panica Paella, priemer 46 cm. Nerezová naberačka. Kotlíková súprava na outdorové varenie gulášu a rybích polievok a grilovanie rýb, steakov, klobás v prírode, v záhrade alebo v otvorenej kuchyne, predovšetkým pre chalupárov, chatárov, do kempu a na táborenie.
Kotlíková súprava obsahuje: Smaltovaný kotlík, objem: 22 L. Nerezová pokrievka. Kovová kotlina. Smaltovaná grilovacia panica Paella, priemer 46 cm. Nerezová naberačka. Kotlíková súprava na outdorové varenie gulášu a rybích polievok a grilovanie rýb, steakov, klobás v prírode, v záhrade alebo v otvorenej kuchyne, predovšetkým pre chalupárov, chatárov, do kempu a na táborenie.
Kotlíková súprava obsahuje Smaltovaný kotol, objem 70 L. Kotlina natretá špeciálnou žiaruvzdornou farbou. Kotlina má zosilnený rošt na popol v mieste, kde vzniká najväčšia teplota v kotline. Smaltovaná pokrievka. Sladká a štipľavá paprika (2 x 250 g). Varecha. Kvalitná zabíjačková súprava na varenie mäsa, vnútornosti, vývaru z mäsa, mäsa do jaterníc, tlačenky a klobás. Zabíjačková súprava je vhodná na varenie vývaru na zabíjačkovú polievku.
Kotlíková súprava obsahuje: Smaltovaný kotlík, objem: 20 L. Nerezová pokrievka. Kovová kotlina. Smaltovaná grilovacia panica Paella, priemer 46 cm. Nerezová naberačka. Kotlíková súprava na outdorové varenie gulášu a rybích polievok a grilovanie rýb, steakov, klobás v prírode, v záhrade alebo v otvorenej kuchyne, predovšetkým pre chalupárov, chatárov, do kempu a na táborenie.
Kotlíková súprava obsahuje Smaltovaný kotol, objem 70 L. Kotlina natretá špeciálnou žiaruvzdornou farbou. Kotlina má zosilnený rošt na popol v mieste, kde vzniká najväčšia teplota v kotline. Smaltovaná pokrievka. Kôš, objem 40 l. Varecha. Kvalitná zabíjačková súprava na varenie mäsa, vnútornosti, vývaru z mäsa, mäsa do jaterníc, tlačenky a klobás. Zabíjačková súprava je vhodná na varenie vývaru na zabíjačkovú polievku.
Kotlíková súprava obsahuje Smaltovaný kotol, objem 60 L. Kotlina natretá špeciálnou žiaruvzdornou farbou. Kotlina má zosilnený rošt na popol v mieste, kde vzniká najväčšia teplota v kotline. Smaltovaná pokrievka. Sladká a pálivá (2 x 250 g). Varecha. Kvalitná zabíjačková súprava na varenie mäsa, vnútornosti, vývaru z mäsa, mäsa do jaterníc, tlačenky a klobás. Zabíjačková súprava je vhodná na varenie vývaru na zabíjačkovú polievku.
Kotlíková súprava obsahuje Smaltovaný kotol, objem 60 L. Kotlina natretá špeciálnou žiaruvzdornou farbou. Kotlina má zosilnený rošt na popol v mieste, kde vzniká najväčšia teplota v kotline. Smaltovaná pokrievka. Kôš, objem 40 l Varecha. Kvalitná zabíjačková súprava na varenie mäsa, vnútornosti, vývaru z mäsa, mäsa do jaterníc, tlačenky a klobás. Zabíjačková súprava je vhodná na varenie vývaru na zabíjačkovú polievku.