Káva LAVAZZA pre reštaurácie, kaviarne a bary
Vegeta je celosvetovo podávaná prísada do jedla. Tvorí ju zmes korenia a rôznych druhov zeleniny. Dodáva jedlu výraznú chuť a vôňu. Neobsahuje glutaman sodný.
Vegeta je celosvetovo podávaná prísada do jedla. Tvorí ju zmes korenia a rôznych druhov zeleniny. Dodáva jedlu výraznú chuť a vôňu. Neobsahuje glutaman sodný.
Vegeta je celosvetovo podávaná prísada do jedla. Tvorí ju zmes korenia a rôznych druhov zeleniny. Dodáva jedlu výraznú chuť a vôňu. Neobsahuje cesnak.
Vegeta je celosvetovo podávaná prísada do jedla. Tvorí ju zmes korenia a rôznych druhov zeleniny. Dodáva jedlu výraznú chuť a vôňu.
Vegeta je celosvetovo podávaná prísada do jedla. Tvorí ju zmes korenia a rôznych druhov zeleniny. Dodáva jedlu výraznú chuť a vôňu.
Jemne sladko-pikantná omáčka, ktorá sa používa k mäsu, do gulášov, omáčok, šalátov. Jej chuť je lahodná, dodáva jedlu tú správnu pikantnú príchuť.
Zloženie: pšeničná múka, sušená vaječná zmes (zodpovedá 5-tim vajciam), pitná voda, prírodné farbivo kurkuma. Návod na prípravu: cestoviny vysypeme do osolenej vriacej vody (100g cestovín na 1l vody). Za občasného miešania na miernom ohni varíme 7-8 minút podľa hrúbky cestovín. Uvarené scedíme a prepláchneme studenou vodou. Použitie: ako príloha k mäsu, k zapekaniu, na studené a teplé šaláty.
Vďaka explózii chutí a vitamínov je možné tento typ čaju podávať za studena aj za tepla, takže sa môžete hydratovať a nabiť vitamínmi v každom ročnom období. Ovocný čaj Wild Nights dodáva ľudskému telu najviac antioxidantov a komplex vitamínov. Ovocie je skutočným zázrakom prírody pre ľudské zdravie. Ovocný čaj Wild Nights má veľa zložiek, ktoré pomáhajú telu udržiavať dokonalý zdravotný stav. Zloženie: ibištek, jablká (25%), dužina šípok, hrozienka (12%), aróma, čierne ríbezle (6%), červené ríbezle (5%)
Je to tekuté korenie tmavo hnedej farby. Je charakteristická svojou arómou. Používa sa na dochutenie duseného mäsa, diviny, biftekov, rýb, šalátov alebo majonéz.
Grécka zmes mletého korenia a bylín. Je určená do jogurtových, smotanových, majonézových zálievok a na ochutenie zeleninových šalátov.
Zázvoru sa inak hovorí aj ďumbier. Je to veľmi známe korenie, sušený kus koreňa kríku. Má priaznivé účinky na zdravie. Je mierne štipľavý, horkastý a jeho aróma je hrejivá. Nie je vhodné ho dlho variť, lebo stráca svoju arómu. použitie: orientálne špeciality, do pečiva, čajov, dezertov, omáčok, ovocných a zeleninových šťiav, k mäsu.
Používa sa na prípravu zeleninových polievok a omáčok. Má lahodnú a jemnú chuť. Na 1l vody potrebujeme 25g zeleninového bujónu.
Používa sa do zeleninových polievok a omáčok, je vhodný pre deti pre jeho jemnosť a chuť. Na 1l vody potrebujeme 25g zeleninového bujónu.
Používa sa na prípravu zeleninových polievok a omáčok. Má lahodnú a jemnú chuť. Na 1l vody potrebujeme 25g zeleninového bujónu.