Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdi
Múka z para orechov - nepražená, čiastočne odtučnená lisované za studena, šetrným spôsobom - uchované cenné látky, v raw kvalite oproti plnotučnej múke je nadýchanejšia a lepé absorbuje tekutiny, po odtučnení obsahuje stále asi 15% tukov z celkovej hmotnosti Para orechová múka je vhodná do teplej aj studenej kuchyne Múku z para orechov možno použiť pri výrobe proteínových tyčiniek, energetických potravín, cereálií, müsli, sušienok, marcipánu, diétnych nápojov, na pečenie i varenie v kombinácii s inými múk
Múka cícerová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá cícerová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spra
100% Teffová mouka tmavá TEFF patří k nejvýživnějším plodinám na světě. Bývá považován za nutriční zázrak. Má vyvážený poměr bílkovin a sacharidů, vynikající aminokyselinový profil, vysoký obsah vlákniny a nízký glykemický index. Je jedinečným koktejlem vitaminů a minerálních látek. Teff je přirozeně bezlepkový. Má příjemnou oříškovou chuť a je lehce stravitelný. Je vhodný pro celiaky, hubnoucí, sportovce, těhotné a kojící ženy, kojence od ukončeného 6. měsíce věku, děti a mladistvé, seniory, nemocné oste
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel
Hrachová múka - žltý hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel
Quinoa múka čierna čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá quinoa je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky spracovan
Quinoa múka biela čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá quinoa múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou našimi predkami niekoľko tisícročí. Mletie prebieha pomalými postupmi za studena. Medzi otáčajúcimi sa kameňmi si zrno uchová obsah cenných enzýmov dôležitých pre trávenie a vstrebávanie živín. Vláknina takto pomletej múky má podobu jemných granuliek, čo je pre trávenie prirodzenejší na rozdiel od múky sprac
Paštrnák sušený mletý Mletý paštrnák sa hodí do polievok, omáčok, na zahustenie, nátierok a plniek, smothies, jogurtov, zeleninových džúsov. Pre pečenie i varenie. je dôležitou listovou zeleninou. Pôvod: Česká republika
100% raw prášok z čiernych ríbezlí Uchované všetky cenné látky. Prášok z čiernych ríbezlí je 100% prírodný, plný vitamínov, bez pridaných látok, farbív a bez pridaného cukru
100% Brusnicový prášok jemne mletý prášok zo sušených brusníc nesladený brusnicový prášok sušený mrazom, bohatý na antioxidanty a prírodné minerály, vitamíny, stopové prvky, organické kyseliny a vlákninu. Brusnice majú protizápalové účinky a sú považované za prírodné antibiotikum. Podporujú liečbu močového ústrojenstva a zabraňujú vzniku obličkových kameňov. Pomáhajú pri zápaloch prostaty, podporujú imunitný systém a pomáhajú pri ochorení ďasien a srdca. 100 g brusnicového prášku je vyrobené z takmer 1
Kokosové mlieko v prášku Kokosové mlieko v prášku nájde vo vašej kuchyni skutočne rozmanité využitie. Môžete pridať do cererálií, kávy, smoothies, mliečnych koktejlov alebo do jogurtu, do zmrzliny Je vynikajúci prísadou k vychucení karí a zeleninových pokrmov alebo exotických omáčok, k príprave múčnikov a sušienok. Ak si chcete pripraviť kokosové mlieko alebo smotanu, rozpustite 1-2 polievkové lyžice kokosového prášku v šálke teplej vody a dobre premiešajte Zloženie: extrakt z BIO kokosovej duž
Karfiol sušený mletý Mletý karfiol sa hodí do polievok, omáčok, na zahustenie, nátierok a plniek, smothies, jogurtov, zeleninových džúsov. Pre pečenie i varenie. je dôležitou listovou zeleninou. Zloženie: Karfiol sušený mletý 100% Pôvod: Česká republika
Kel sušený mletý kel sa hodí do polievok, omáčok, k zahustenie, do jedál z vajec, nátierok a plniek, smothies, jogurtov, zeleninových džúsov. Pre pečenie i varenie. je dôležitou listovou zeleninou. Zloženie: Kel sušený mletý 100% Pôvod: Česká republika
Zemiaky sušené mleté z prirodzene bezlepkové suroviny. Polohrubá zemiaková múka Zemiaková múka sa vyrába z celých zemiakov, tie sa potom usuší a rozomelú na múku. Zemiaková múka je často zamieňaná so zemiakovým skóre, ktoré sa však spracováva len zo škrobovej časti zemiaka. Zemiaková múka ľahko absorbuje tekutiny a je vhodné ju kombinovať s inou múkou. Vďaka schopnosti pohlcovať tekutiny je tiež veľmi vhodná ako zahusťovadlo polievok a omáčok. Používa sa v malom množstve na vylepšenie chuti a všade tam k