Chilli krúžky sú vhodné na prípravu pálivých jedál, napríklad i k ochuteniu ryže, omáčok alebo oleja.
Jalapeno zelené drvené je vhodné predovšetkým do azijskej a juhoamerickej kuchyne k príprave jemne pálivých jedál .
Chilli drcené bez jader, stredne pálivé. Typické použitie - do azijské a juhoamerickej kuchyne.
Zmes korenie s hríbami. K dochuteniu polievok, omáčok a dusených jedál.
Zmes korenia Chakalaka 40g. Chakalaka je zmes korenia pochádzajúca z južnej Afriky. Chakala je stredne pálivá a je vhodná predovšetkým k dochuteniu mäsa, dusenej zeleniny a rôznych pikantných omáčiek.
Klinček je korenie vhodné do kompotov, kečupov, nakládanej zeleniny, hodí sa tiež do varenej ryže alebo do zvareného vína.
Horčičné semeno sa Vám bude hodiť v prípade, že plánujete prípravu domácej horčice ale tiež najde využitie pri nakladaní zeleniny a hub.
Zmes korenia Harissa 30g. Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá.
Zmes korenia Gyros 30g. Grécka zmes korenia gyros vhodná pre mäsá na rošte alebo na panvici.
Svetlý trstinový cukor z ostrova Mauricius, bohatý na minerály.
Bylinky s cibuľkou 60g. Zmes byliniek s cibuľkou vhodná do polievok a bielych omáčiek.
Badyán celý, vhodný do čínskej kuchyne, na hovädzie mäso, dusené ryba a taktiež do perníkov. Bez glutamanu sodného.
Koreniaca zmes Grešík Adžika vychádza z originálnej kavkazskej receptúry, jedná sa o veľmi jemne pálivú koreniacu zmes, kde v zložení najdete: papriku, koriander, kôpor, soľ, cesnak, bazalku, pískavicu, mätu, bôbkový list, majoránku celer, petržlen, saturejku, chilli.