Ručne kovaný japonský rysovací a rezbársky nôž typu Kiridashi Kogatana od značky UMEBACHI RYUMA. Vyrobený z dvojvrstvovej laminovanej japonskej ocele. Extrémne ostrá čepeľ. Vyrobené v Japonsku.
Ručne kovaný japonský rysovací a rezbársky nôž typu Kiridashi Kogatana od značky UMEBACHI RYUMA. Vyrobený z dvojvrstvovej laminovanej japonskej ocele. Extrémne ostrá čepeľ. Vyrobené v Japonsku.
Japonský značkovací a drážkovací nástroj od značky UMEBACHI RYUMA z dreva. Nastaviteľná stupnica s aretáciou. Posuvná čepeľ umožní kontrolu nad hĺbkou ryhy. Vyrobené v Japonsku.
Vyrobený s precíznosťou, nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 120 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom. Vyrobené v Japonsku.
Univerzálny nôž značky UMEBACHI RYUMA s 135 mm čepeľou, je ľahký a odolný určený na spracovanie mäsa, rýb a ďalších kuchynských potrieb. Vyrobené v Japonsku.
Vyrobený s precíznosťou, nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 105 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom. Vyrobené v Japonsku.
Precízny nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 90 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom. Vyrobené v Japonsku.
Tento všestranný UMEBACHI RYUMA kuchynský nôž má čepeľ s dĺžkou 120 mm a je ideálny na krájanie a sekanie. Nepoužívajte ho na tvrdé alebo mrazené potraviny.
Tento všestranný UMEBACHI RYUMA kuchynský nôž má čepeľ s dĺžkou 150 mm a je ideálny na krájanie a sekanie. Nepoužívajte ho na tvrdé alebo mrazené potraviny.
Tento všestranný UMEBACHI RYUMA kuchynský nôž má čepeľ s dĺžkou 105 mm a je ideálny na krájanie a sekanie. Nepoužívajte ho na tvrdé alebo mrazené potraviny.