Chilli Med Hot,Je ideálny na zimu, k príprave sladkých aj slaných jedál alebo len tak na maškrtenie. Med aj chilli papričky sú navyše považované za superpotraviny. Takže ak cítite, že na vás niečo lezie, taký čaj so zázvorom a lyžičkou chilli medu vás dokáže postaviť na nohy raz dva. Chilli má tiež veľmi vysoký obsah vitamínu C a spolu s medom dokáže posilniť vašu imunitu aj pôsobiť antibakteriálne. O pár dôvodov viac, prečo si túto lahôdku nenechať ujsť.
**Nakládané Jalapeño chilli papričky** Objavte jedinečnú chuť našich nakládaných Jalapeño chilli papričiek, ktoré sú zárukou intenzívnej a osviežujúcej chuti vo vašich pokrmoch. Tieto chrumkavé a aromatické krájané kolieska Jalapeno papričiek sú starostlivo naložené v slanom náleve, ktorý je obohatený o jemný vínny ocot. Výsledkom je dokonalé spojenie pikantnosti a kyslosti, ktoré povzbudí vaše chuťové poháriky a obohatí každé jedlo. Naše Jalapeño papričky sú skvelou voľbou pre všetkých milovníkov koren
Habenaro vločky Scovilliho stupnica 100 000- 350 000 SHU Zloženie: 100% Habanero chilli papričky Krajina pôvodu: Mexico Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek je pravdepodo
Naga Bhut Jolokia vločky Scovilliho stupnia cca 1 000 000 SHU Zloženie: 100% Naga Jolokia papričky Krajina pôvodu: Taiwan Chilli paprička Naga Bhut Jolokia Naga Bhut Jolokia je bývalý držiteľ titulu najštipľavejšej papričky sveta. Bola prvá, ktorej štipľavosť sa dostala nad 1 milión SHU. Jej charakteristickou črtou je veľmi príjemná a silná ovocná chuť a vôňa. Jej rodisko je indický okres Nagaland, odkiaľ sa dostala do sveta a získala si svoju slávu. Odporúčame ju ako vstupnú bránu do sveta extrémn
Carolina Reaper celé sušené Scovilliho stupnica do 2 200 000 SHU Zloženie: 100% Carolina Reaper papričky Krajina pôvodu: Taiwan Chilli paprička Carolina Reaper Carolina Reaper je hybridná čili paprička, ktorá bola vypestovaná pod pôvodným označením HP22B. Tento hybrid vznikol krížením papričiek Bhut Jolokia a červeného Habanera. Okrem extrémnej pálivosti má Carolina Reaper sladkú ovocnú chuť s tónmi čokolády a škorice. Svoje meno odroda získala podľa Južnej Karolíny v USA, kde ju vypestoval Ed Cur
Trinidad Scorpion Moruga celé sušené Scovilliho stupnica do 2 000 000 SHU Zloženie: 100% Trinidad Scorpion Moruga papričky Krajina pôvodu: Taiwan Chilli paprička Trinidad Scorpion Moruga Toto pekelne pálivé, ale pre skúsených pekelníkov lahodné chilli pochádza z časti Moruga. ostrova Trinidad a Tobago v Karibiku. Pôvodným šlachiteľom je Sara Ragoonanan v roku 2007. Odroda bola pomerne neznáma až do roku 2012, kedy ju Chilli Pepper Institute vyhlásil za najpálivejšiu odrodu sveta. V Guinessovej knih
Habenaro celé sušené Scoviliho stupnica 100 000 - 350 000 SHU Zloženie: 100% Habanero chilli papričky Krajina pôvodu: Mexico Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek je pravd
Birds Eye chilli celé sušené Scovilliho stupnica 50 000- 100 000 SHU Zloženie: 100% Birds Eye papričky Krajina pôvodu: Malawi Chilli paprička Birds Eye Birds Eye chilli papričky sú veľmi ostré, veľké asi 1-2 cm, plody sú svetlo červené a pálivosť je 50 000 - 100 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod týchto papričiek je v okolí Kambodži, Laose, na Filipínach a Singapure. Pre svoju pálivosť si vyslúžila tiež prezývku africký diabol . Papričky sú vhodné ako v surovom, tak v sušenom stave ak
Birds Eye chilli prášok Scovilliho stupnica 50 000 - 100 000 SHU Zloženie: 100% Birds Eye papričky Krajina pôvodu: Malawi Chilli paprička Birds Eye Birds Eye chilli papričky sú veľmi ostré, veľké asi 1-2 cm, plody sú svetlo červené a pálivosť je 50 000 - 100 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod týchto papričiek je v okolí Kambodži, Laose, na Filipínach a Singapure. Pre svoju pálivosť si vyslúžila tiež prezývku africký diabol . Papričky sú vhodné ako v surovom, tak v sušenom stave ako
Habenaro prášok Scovilliho stupnica 100 000 - 350 000 SHU Zloženie: 100% Habanero chilli papričky Krajina pôvodu: Mexico Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek je pravdepo
Trinidad Scorpion Moruga prašok Scovilliho stupnica so 2 000 000 SHU Zloženie: 100% Trinidad Scorpion Moruga papričky Krajina pôvodu: Taiwan Chilli paprička Trinidad Scorpion Moruga Toto pekelne pálivé, ale pre skúsených pekelníkov lahodné chilli pochádza z časti Moruga. ostrova Trinidad a Tobago v Karibiku. Pôvodným šlachiteľom je Sara Ragoonanan v roku 2007. Odroda bola pomerne neznáma až do roku 2012, kedy ju Chilli Pepper Institute vyhlásil za najpálivejšiu odrodu sveta. V Guinessovej knihe sa
Carolina Reaper prášok Scovilliho stupnica do 2 200 000 SHU Zloženie: 100% Carolina Reaper papričky Krajina pôvodu: Taiwan Chilli paprička Carolina Reaper Carolina Reaper je hybridná čili paprička, ktorá bola vypestovaná pod pôvodným označením HP22B. Tento hybrid vznikol krížením papričiek Bhut Jolokia a červeného Habanera. Okrem extrémnej pálivosti má Carolina Reaper sladkú ovocnú chuť s tónmi čokolády a škorice. Svoje meno odroda získala podľa Južnej Karolíny v USA, kde ju vypestoval Ed Curri
Red Habenaro mash so semiačkami Scovilliho stupnica 100 000 - 350 000 SHU Zloženie: 85% Habanero chilli papričky, soľ 12-16%, ocot 3% Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek
Habenaro vločky Scovilliho stupnica 100 000- 350 000 SHU Zloženie: 100% Habanero chilli papričky Krajina pôvodu: Mexico Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek je pravdepodo
Habenaro vločky Scovilliho stupnica 100 000- 350 000 SHU Zloženie: 100% Habanero chilli papričky Krajina pôvodu: Mexico Chilli paprička Habanero Jej názov je odvodený zo španielskeho pomenovania Havany a jednou z viacerých pálivejších papričiek. Nezrelé Habanera sú zelené, ale v priebehu dozrievania menia svoju farbu. Môžeme vidieť Habanera oranžové a červené, ale aj biele, hnedé a ružové. Habanero dosahuje pálivosť 200 000-300 000 Scovilleho jednotiek pálivosti (SHU). Pôvod papričiek je pravdepodo