Fermentovaný nápoj, ktorý je vďaka živým kultúram bohatý na probiotiká, antioxidanty a mnoho ďalších prospešných látok. Zloženie: odvar z BIO zeleného čaju a BIO medovky 92% (voda, BIO zelený čaj, BIO medovka 50%), BIO trstinový cukor, kultúry kombuchy (kvasinky a bakérie mliečneho kvasenia) Výživové údaje na 100ml výrobku: energetická hodnota 77kJ/19kcal, tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 4,6g z toho cukry 4,6g, vláknina 0g, bielkoviny 0g, soľ 0,5g. Výrobca: STEVIKOM s.r.o., Česká rep
Lahodný osviežujúci nápoj pripravený z kombuchovej kultúry. Odvar z harmančekového a zeleného čaju. Nepasterizovaný nápoj. Kombucha chutí podobne ako jablkový ocot alebo aj burčiak. Je veľmi osviežujúca. Obsahuje vysoké množstvo vitamínov, enzýmov, zdraviu prospešných minerálov a prirodzených kvasiniek. ZLOŽENIE: voda, trstinový cukor, odvar z medovky 50% a zeleného čaju 50%, cukor, kvasinkové kultrúry a mliečne baktérie. Neobsahuje chemické a konzervačné látky. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100ML: Energia: 78 kJ /
Kombucha je perlivý nápoj, ktorý sa vyrába tradične fermentáciou čierneho čaju a cukru pomocou huby z východnej Ázie – Kombuchy. Dnes už sa ale nápoj vyrába aj z čaju zeleného alebo z bylinkových a ovocných odvarov. Kombucha je tvorená niekoľkými druhmi kvasiniek a baktérií, ktoré v priebehu fermentačného procesu spotrebujú väčšinu cukru, takže sa nemusíte báť toho. že by bol tento prastarý nápoj presladený. ZLOŽENIE: voda, trstinový cukor bio, odvar z yerba maté (92%) bio, kultúry kombuchy (kvasinky a ba
Kombucha je huba pochádzajúca z východnej Ázie. Nie je to bežná huba, ako ju poznáme, ale symbiotický útvar zložený z niekoľkých druhov kvasiniek a baktérií. Má tvar plochej, gumovitej, svetlosivej alebo hnedej placky. Kombucha je v Japonsku známa od roku 400 nášho letopočtu. V starej Číne bola čajová huba uctievaná ako božský dar. V priebehu storočí sa prírodný osviežujúci nápoj z kombuchy dostal cez Japonsko a Rusko do Európy. Zloženie Voda, výluh zo zeleného čaju*, zázvor* a medovka*, trstinový cukor*,