100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Vďaka obsiahnutým bylinkám v tejto zmesi získa pizza jemne pikantnú vôňu a chuť. Táto bylinková zmes je tiež vhodná na prípravu paradajkovej omáčky a omáčok na cestoviny.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Koreniaca zmes používaná k dochuteniu pohánkových pokrmov.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Zmes byliniek pochádzajúca z Francúzska používaná na rôzne druhy mäsa, alebo grilovanú zeleninu a do šalátov. Takisto je vhodná pri príprave pizze a cestovinových pokrmov.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Koreniaca zmes s kurkumou a cesnakom, je jemnejšia ako kari, používa sa na dochutenie španielskeho ryžového jedla s názvom Paella, ale taktiež na ryby, mäso, do ryže, rizota, na dusenú či čerstvú zeleninu a do polievok.
100% prírodné korenie bez soli a gluatmánu. Zmes korenia určená na pečené kura a hydinu, mäso prevonia a dodá mu charakteristickú chuť.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Vyvážená a voňavá zmes korenia na sladké pečenie a prípravu vianočných dobrôt.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Často používané a známe indické korenie pozostávajúce z množstva aromatických korenín, ktoré sa líši od regiónu k regiónu. Používa sa na dochutenie mäsa, marinád, omáčok a strukovinových jedál.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Zmes na grilovanie kuracieho mäsa, ale rovnako je možné použiť ju aj na grilovanie iných druhov mäsa.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Jemne pálivá zmes vhodná k príprave tradičných arabských pokrmov ako je hummus, kuskus alebo bulgur. Zmes je výborná i na dochutenie mäsa pre arabskú kuchyňu, do dusených pokrmov, strukovinových a sójových jedál. Môžeme ju tiež pridať do rôznych zmesí zeleniny s ryžou, gulášov a karbonátkov.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Obsahuje koreniny, ktoré dodajú maďarskému gulášu typickú korenistú chuť a výraznú farbu. Zmes je určená na prípravu ostrých gulášov z bravčového, hovädzieho, baranieho, ale aj morčacieho mäsa.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. V tradičnej českej a slovenskej kuchyni sa využíva na prípravu sekanej, karbonátok, mletých rezňov či ako zmes do plnených paprík.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Bohatá zmes korenia určená k marinovaniu všetkých druhov mäsa a ich následnú tepelnú úpravu.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Zmes celého korenia obsahujúca korenie štyroch farieb, čierne, biele, zelené a červené. Líšia sa od seba chuťou a spolu vytvárajú harmonickú mierne pikantnú až ostrú chuť. Toto korenie priaznivo vplýva na tráviaci systém a normálnu činnosť nervovej sústavy.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Koreninová zmes na zemiakové placky obsahujúca korenie podľa tradičného receptu.
100% prírodné korenie bez soli a glutamánu. Exotická zmes korenia používaná najmä v indickej a thajskej kuchyni. Používa sa do mäsových a zeleninových pokrmov, smotanových omáčok a polievok, strukovín, ryže, na ryby i kuracie mäso.