Pohánková krupica je ideálnou surovinou na prípravu výživných ranných kaší. Stačí ju len zaliať horúcou vodou a pridať obľúbené suroviny (oriešky, semienka, med a pod.). Využijete ju aj na prípravu knedličky, nokov a jemné závarky do polievok, na zahusťovanie polievok a omáčok.
Instantná alternatíva kávy, bez kofeínu, vyrobená zo špaldy. Ľahko rozpustná. Príprava: 2 g (1,5 čajovej lyžičky), kávoviny prelejte 100 ml vriacej alebo studenej vody či mlieka. Zamiešajte a vychutnajte si lahodný nápoj s aromatickou chuťou. Skladujte v chlade a suchu. Krajina pôvodu: ČR. Zloženie: pšenica špalda*. *Z ekologického poľnohospodásrtva. Alergén: Lepok Krajina pôvodu: Česká republika Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 1 477 kJ / 349 kcal Tuky: 0,1 g z toho na