Jemná ovocná chuť a medová sladkosť dulového octu dodajú šalátom a ázijským jedlám exotický nádych. Prírodný produkt bez konzervačných látok, zrejúci v drevených sudoch, je ideálny na dochutenie majonéz a omáčok. Univerzálny doplnok do každodennej kuchyne.
Bohatá vôňa a intenzívna chuť červeného vína robia tento ocot dokonalým doplnkom do šalátov, marinád a omáčok. Prírodný produkt bez konzervačných látok, zrejúci v drevených sudoch, zachováva autentickú kvalitu vína. Ideálny na nakladanie zeleniny či do talianskej kuchyne. Univerzálny pomocník pre gurmánske recepty.
Intenzívna chuť a bohatá vôňa červeného vína robia tento ocot ideálnym na šaláty, marinády či hnedé omáčky. Prírodný BIO produkt bez prídavných látok, zrejúci v drevených sudoch, zachováva autentickú chuť vína. Vhodný aj na nakladanie zeleniny a použitie v talianskej kuchyni. Univerzálny pomocník v každej kuchyni.
Ocot z černíc bohatý na vitamíny a minerály, ktoré podporujú imunitu a zdravé oči. Jeho výrazná ovocná chuť a intenzívna farba ho predurčujú na použitie v letných šalátoch, marinádach na červené mäso alebo ako doplnok ovocných dezertov. Obsahuje antibakteriálne zložky a je vyrobený tradičným procesom fermentácie. Nefiltrovaný a prirodzený produkt, ktorý uchováva čerstvosť a kvalitu.
Čerešňový ocot s výraznou bordovo červenou farbou a jemnou ovocnou arómou vylepší tmavé omáčky a marinády. Prírodná kyselina octová čistí organizmus, pôsobí antibakteriálne a reguluje pH. Ideálny na šaláty, zimné jedlá s kozím syrom a marinovanie mäsa pre jemnú štruktúru.
Jemná, aromatická chuť a vyvážená kyslosť robia biely vínny ocot ideálnym na šaláty, marinády a konzervovanie zeleniny. Vyrobený z kvalitného bieleho hrozna, zreje v drevených sudoch, čím si zachováva prírodnú ovocnú chuť. Podporuje autentickú chuť jedál a jemnosť mäsa.
Jemná, aromatická chuť a vyvážená kyslosť robia biely vínny ocot ideálnym pre šaláty, marinády a konzervovanie zeleniny. Vyrobený z kvalitného bieleho hrozna, zreje v drevených sudoch a zachováva si prírodnú kvalitu bez umelých prísad. Dodáva jemnosť jedlám a podčiarkuje ich chuť.
Sýtozelený olej s intenzívnou vôňou orieškov a chuťou karamelu je ideálny do šalátov, krémových polievok či na zjemnenie dezertov. Bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty, podporuje zdravie srdca a imunitu. 100% prírodný produkt lisovaný za studena z najkvalitnejších štajerských tekvicových semien.
Sýtozelený olej s intenzívnou vôňou orieškov a chuťou karamelu je ideálny do šalátov, krémových polievok či na zjemnenie dezertov. Bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty, podporuje zdravie srdca a imunitu. 100% prírodný produkt lisovaný za studena z najkvalitnejších štajerských tekvicových semien.
Zlatožltý slnečnicový olej lisovaný za studena sa vyznačuje príjemnou arómou a čerstvou chuťou. Bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny a vitamín E, podporuje zdravie srdca a krásu pokožky. Vhodný na šaláty, polievky a omáčky, no používa sa výhradne za studena pre zachovanie cenných látok.
Tmavý slivkový ocot s intenzívnym ovocným nádychom a elegantným charakterom obohatí vaše pokrmy. Výborne marinuje ryby a mäso, zvýrazňuje chuť hydinových omáčok a dokonale ladí so zmrzlinou či koláčmi. Bez chemických konzervantov a aróm, zachováva cenné látky z ovocia.
Sherry ocot s jemnou chuťou zrelého sherry a tmavým jantárovým odtieňom, vyrobený tradičnou metódou Solera. Podporuje trávenie, čistí organizmus a pôsobí antibakteriálne. Ideálny do omáčok, šalátov či mexickej a španielskej kuchyne. Používajte striedmo kvôli vyššiemu obsahu kyselín.
Sezamový olej, svetložltý so sviežou sezamovou vôňou, je ideálny na dochutenie ázijských jedál, polievok a šalátov. Obsahuje vysokokvalitné tuky, vrátane omega-6 a omega-9 mastných kyselín, ktoré podporujú srdcovo-cievne zdravie. Používať výhradne za studena pre zachovanie jeho cenných vlastností.
Zemné mandle ľudstvo pozná už od čias Starovekého Egypta. V rôznych častiach sveta sa nazývajú inak, môžete ich poznať aj pod názvami jedlý šachor, tigrie orechy alebo chufa (čufa). Je to rastlina patriaca medzi trávy, ktorá tvorí jedlé podzemné hľuzy sladkej chuti. Tým, že chuť pripomína chuť mandlí - dostala táto hľuza označenie aj zemná mandľa (pravá mandľa je orech).