Pirge

Nôž na sushi, YANAGIBA, Pirge

Nôž na sushi, YANAGIBA, Pirge

Na krájanie surového mäsa, hlavne rýb a morských plodov, na tenké plátky alebo kocky Odporúča sa používať pri príprave sushi Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Dlhá, úzka čepeľ Jednostranné brúsenie Tvrdosť čepele: cca 54 HRC Hrúbka čepele: 3 mm Rukoväť z orechového dreva

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nôž na zeleninu 160 mm, Pirge, jednoduchý, ázijský štýl NAKIRI, 45xmm

Nôž na zeleninu 160 mm, Pirge, jednoduchý, ázijský štýl NAKIRI, 45xmm

Na sekanie a krájanie byliniek a zeleniny Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Obdĺžniková čepeľ pre ľahkú manipuláciu s nasekanými surovinami Rovná čepeľ umožňujúca vertikálne rezy Tvrdosť čepele: cca 54 HRC Hrúbka čepele: 3 mm Rukoväť z orechového dreva

kúpiť
Nôž na sushi, YANAGIBA, Pirge

Nôž na sushi, YANAGIBA, Pirge

Na krájanie surového mäsa, hlavne rýb a morských plodov, na tenké plátky alebo kocky Odporúča sa používať pri príprave sushi Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Dlhá, úzka čepeľ Jednostranné brúsenie Tvrdosť čepele: cca 54 HRC Hrúbka čepele: 3 mm Rukoväť z orechového dreva

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože na krájanie mäsa, Pirge

Nože z francúzskej molybdénovo-chrómovej-vanádovej ocele, tvrdosť 54 až 56 HRC, rukoväť vyrobená zo vstrekovaného polypropylénu, bez nitov Vymeniteľné spony na označenie rukovätí v 7 farbách podľa normy HACCP

kúpiť
Nôž šéfkuchára 160 mm, Pirge

Nôž šéfkuchára 160 mm, Pirge

Na sekanie a krájanie Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Rovná čepeľ Krátka, široká čepeľ Ľahko prenášajte nakrájané porcie na čepeľ Tvrdosť čepele: cca 54 HRC Hrúbka čepele: 3 mm Rukoväť z orechového dreva

kúpiť