Povestný repák z kopaníc znamená nezameniteľný kulinársky zážitok. Nie je určený pre začiatočníkov ale len pre silné povahy. Základnú surovinu tvorí šťava z cukrovej repy s obsahom Trimetylglycínu alebo Betaínu. Na západnom Slovensku mu úsmevne hovoria aj “zajačí koňak”.
Tento destilát najvyššej kvality nadväzuje na povestnú ovocinársku tradíciu slovensko-moravského pomedzia už z čias Márie Terézie. Stal sa symbolom dolín Bielych Karpát, aj celého trenčianskeho kraja.
Maruna Marhuľovica je pravý marhuľový destilát s výdatnou vôňou zrelých plodov, vytvorený podľa tunajšej páleničiarskej tradície s remeselným pôvodom. Kvas pripravený z vyzretého ovocia sa po prirodzenom prekvasení destiluje bez akýchkoľvek prísad. Destilát po naliatí do pohára nechajte „krátko sa nadýchať“, aby naplno prejavil svoj charakter. Maruna Marhuľovica vás očarí zmyselnou vôňou a bohatou ovocnou chuťou s jemným mandľovým zakončením Odporúčame podávať vychladený na teplotu 16-18°C.
Maruna Marhuľovica je pravý marhuľový destilát s výdatnou vôňou zrelých plodov, vytvorený podľa tunajšej páleničiarskej tradície s remeselným pôvodom. Kvas pripravený z vyzretého ovocia sa po prirodzenom prekvasení destiluje bez akýchkoľvek prísad. Destilát po naliatí do pohára nechajte „krátko sa nadýchať“, aby naplno prejavil svoj charakter.
Koniferum borovička je ľahká svieža borovička s mimoriadne obľúbenou receptúrou, vyrobená z borovičkového destilátu prekvasených borievok s pridaním kvalitného jemného liehu a chutnej mäkkej vody zo svahov Považského Inovca.
Hruškovica Williams je pravá trenčianska špecialita vyrábaná podľa osvedčených receptúr. Starostlivo vybrané vyzreté hrušky kvasia prirodzeným spôsobom a po dokonalom kvasení sa destilujú tradičnou metódou.
Trenčianska borovička Juniperus je pravá trenčianska špecialita vyrábaná v tomto regióne už viac ako 100 rokov podľa starých osvedčených receptúr. Hlavnú surovinu tejto tradičnej liehoviny predstavuje modrá borievka Juniperus communis, ktorá dodáva liehovine výnimočnú lahodnú chuť a vôňu.
Koniferum borovička je ľahká svieža borovička s mimoriadne obľúbenou receptúrou, vyrobená z borovičkového destilátu prekvasených borievok s pridaním kvalitného jemného liehu a chutnej mäkkej vody zo svahov Považského Inovca.
Trenčianska borovička Juniperus je pravá trenčianska špecialita vyrábaná v tomto regióne už viac ako 100 rokov podľa starých osvedčených receptúr. Hlavnú surovinu tejto tradičnej liehoviny predstavuje modrá borievka Juniperus communis, ktorá dodáva liehovine výnimočnú lahodnú chuť a vôňu.