Špaldové lasagne na vychutnanie si tradičných talianskych jedál.
Konopný olej má vysoký obsah cenných esenciálnych mastných kyselín.
Horčičné semienko pre horčicu Naturata Dijon pochádza od biodynamických farmárov, najmä z Rakúska. Pre svoju intenzívnu ostrosť je horčica Naturata Dijon ideálna na dochucovanie.
Surový trstinový cukor demeter, ktorý sa spracováva na práškový cukor, pochádza z malého farmárskeho družstva v Paraguaji. Ďalšie spracovanie prebieha v špeciálnom cukrovare v Nemecku. Tam sa melie veľmi jemne, z čoho sa získava svetlá farba.
Jemná paradajková pasta z paradajok Demeter pre rôzne kuchyne.
Vyznačuje príjemnou chuťou čokolády. Kakao v ňom použité je získavané z Fair Trade prevádzky. Sladený je Sucanátom - trstinovým hnedým cukrom so zbytkovou melasou. Príprava: V závislosti na vašej chuti rozmiešajte 1-2 lyžičky (cca 8g) prášku v asi 200 ml teplého mlieka. Výrobok neobsahuje žiadne emulgátory a preto sa odporúča pre prípravu studeného nápoja, rozpustiť požadované množstvo prášku v malom množstve horúceho mlieka alebo vody a potom doplniť studeným mliekom. Tip: Miesto živočíšneho mlieka m