Táto jemná 65% čokoláda je pravdepodobne najexotickejšou z plantážnych čokolád Michel Cluizel. Chuť čokolády je na začiatku medovo karamelová, no vzápetí sa rozvinie pestrá zmes ovocných a kvetinových chutí. Na záver je cítiť jemnú kyslosť
67% plantážna čokoláda z plantáže Los Ancones na ostrove Svätého Dominika v Karibiku. Veľmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny - nájdeme tu maliny, limetku, marhule, broskyne, ríbezle a dokonca aj zelené olivy. Pripravená je z
Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Vila Gracinda Noir Forastero 67% 67% plantážna čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrove Svatého Tomáša. Konzistencia hladká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítime tiež