Lesný med má korenistú vôňu, jedinečnú harmonickú a lahodnú chuť a vysoký obsah minerálov. Lesný med je bohatý a komplexný med, ktorý vyrábajú včely zbierajúce nektár z rôznych kvetov a stromov v lese, medzi ktoré patrí napríklad maliník, ostružník, vrbovka alebo aj smrek, jedľa či javor. Tento med má veľmi výraznú chuť s korenistou vôňou. Je to ideálny druh na použitie do čajov, marinád alebo omáčok. Je vynikajúci aj na pečenie.
Pastový med, známy aj ako krémový alebo smotanový med, je druh medu, ktorý bol spracovaný tak, aby sa z neho odstránili všetky nečistoty a získal hladkú, krémovú štruktúru. Pastový med má jemnú chuť s ľahkými tónmi kvetinovej arómy a je ideálny na natieranie na chlieb, pridávanie do cereálií, smoothies alebo ako prísada na pečenie. Na rozdiel od surového medu má pasterizovaný med dlhšiu trvanlivosť a je veľmi málo náchylný na kryštalizáciu.
Kvetový med je jedným z najbežnejších druhov medu, ktorý včely zbierajú z rôznych druhov kvetov. Presná chuť a farba kvetového medu sa môže líšiť v závislosti od typu kvetov, ktoré včely navštevujú, pretože každý kvet má jedinečný chuťový profil. Vo všeobecnosti má kvetový med ľahkú a jemnú chuť, ktorá je ideálna na použitie pri pečení, ako prírodné sladidlo do nápojov alebo na natieranie na chlieb, toasty či sušienky.
Kvetový med je jedným z najbežnejších druhov medu, ktorý včely zbierajú z rôznych druhov kvetov. Presná chuť a farba kvetového medu sa môže líšiť v závislosti od typu kvetov, ktoré včely navštevujú, pretože každý kvet má jedinečný chuťový profil. Vo všeobecnosti má kvetový med ľahkú a jemnú chuť, ktorá je ideálna na použitie pri pečení, ako prírodné sladidlo do nápojov alebo na natieranie na chlieb, toasty či sušienky.
Pastový med, známy aj ako krémový alebo smotanový med, je druh medu, ktorý bol spracovaný tak, aby sa z neho odstránili všetky nečistoty a získal hladkú, krémovú štruktúru. Pastový med má jemnú chuť s ľahkými tónmi kvetinovej arómy a je ideálny na natieranie na chlieb, pridávanie do cereálií, smoothies alebo ako prísada na pečenie. Na rozdiel od surového medu má pasterizovaný med dlhšiu trvanlivosť a je veľmi málo náchylný na kryštalizáciu.
Lesný med má korenistú vôňu, jedinečnú harmonickú a lahodnú chuť a vysoký obsah minerálov. Lesný med je bohatý a komplexný med, ktorý vyrábajú včely zbierajúce nektár z rôznych kvetov a stromov v lese, medzi ktoré patrí napríklad maliník, ostružník, vrbovka alebo aj smrek, jedľa či javor. Tento med má veľmi výraznú chuť s korenistou vôňou. Je to ideálny druh na použitie do čajov, marinád alebo omáčok. Je vynikajúci aj na pečenie.