Martini Riserva Speciale Bitter je prémiový taliansky bitter, ktorý vyniká bohatou zmesou bylín, korenia a citrusov, dokonale vyvážených pre sofistikované koktaily. S obsahom alkoholu 28,5 % je ideálnou voľbou pre milovníkov klasických negroni či kreatívnych drinkov.
Stredné suchý vermút značky Martini. Je ochutený bielym vínom, alpskými bylinami a vanilkou a vďaka tomu je mierne sladší. Prvýkrát bol vydaný v roku 1910.
Martini Asti má jemnú ovocnú, príjemne osviežujúcu sladkú chuť. Asti je jedno z najlepších talianskych šumivých vín, ktoré sa vyrábajú z odrody hrozna Moscato Bianco (biely muškát). Potom čo je hrozno Moscato Bianco zozbierané na svahoch piemontských viníc, sú vzápätí lisované a fermentované tak, aby v zmesi vznikla len nízka hladina alkoholu. Tento proces pomáha zachovať prírodne sladkú chuť a vôňu, s nádychom hrozna, melónov a broskýň.
Martini Aperitivo VIBRANTE je vyrobené na základe vysoko kvalitnej zmesi bieleho vína. Alkohol sa extrahuje vákuovou destiláciou. Nealkoholický vínový základ je rafinovaný prírodnými rastlinami. To dáva Martini Aperitivo typickú Martini chuť. Karmínová farba.
Martini Fiero v pomere 1:1 s tonikom, kúskom pomaranča a pár kockami ľadu je neuveriteľne pitná kombinácia. Tento výtvor sa zo strany značky Martini skutočne vydaril. Hodí sa na letné terasy ako perfektný aperitív.
MARTINI Extra Dry, „narodené“ na nový rok 1900, predstavuje čistý, svieži a elegantný charakter chuti Martini. Jeho komplexnosť dotvára dotyk malín a citróna, ale aj kosatca z Toskánska, ktorý je špecifický práve pre tento variant. Svojou bledou farbou a sviežou ovocnou chuťou predstavuje pre mnohých nenahraditeľnú zložku perfektných koktailov.
Je prvý z radu úspešných MARTINI vermútov a jeho originálnu receptúru pripravil Luigi Rossi okolo roku 1860. V jeho srdci sa miešajú bohaté a voňavé talianske byliny s exotickými drevinami dodávajúcimi intenzívnu arómu s horkosladkým okrajom. Martini Rosso zostáva autentickým vermútom; prírodné, elegantné, osviežujúce a povzbudzujúce.
Inšpiráciou pri tvorbe receptúry Martini Rosato bolo vytvoriť produkt, ktorý by kombinoval korenistosť Rosso, jemnosť a sladkosť Bianco a aromatickú komplexnosť Extra dry vermútu.
Zrodené v roku 1910, inšpirované bielymi kvetmi vanilky – to je MARTINI bianco. Základom je suché talianske víno kombinované s bylinami a so sladkým kvetinovým korením s cieľom dosiahnuť jemnejší, ľahší a zvodnejší štýl. Stopy vanilky a aromatických bylín sú dokonale zmiešané tak, aby boli rozpoznateľné, harmonické a podmanivé.
Martini Rosé je vyvážené a lahodné cuvèe, v ktorom sa harmonicky snúbi sýta drevitá aróma s intenzívnou chuťou ovocných vín. Vyrobené z hrozna vyšľachteného na najlepšej pôde Piedmontu a Veneta. Je charakteristické príjemnou vôňou pripomínajúcu citrusy, šalviu a broskyňu. Je cítiť tiež drevitosť jemne doladenú tónmi fialiek a divokých ruží. Chuť je plná, vyzývavo sladká a aromatická.
Martini Prosecco je šumivé víno vyrábané v Conegliano - Valdobiadene, ktoré môže mať najvyššie apelačné označenie DOCG alebo DOC. Vyrába sa z odrody Gléra - do r. 2009 označované ako PROSECCO. Prosecco je milované po celom svete pre svoju suchú, ale napriek tomu intenzívne ovocnú chuť. Martini Prosecco je vyvážené a aromatické, s nádychom čerstvých jabĺk a šalvie.
Martini brut je delikátna kombinácia najlepších severotalianskych odrôd vhodných pre šumivé vína, predovšetkým z oblasti Veneto (Chardonnay, Sauvignon, Prosecco, Taliansky Rizling a pod.) Je charakteristický jemnú, mierne aromatickou vôňou pôvodných hrozna obohatených intezivnějším aróma, ktoré prináša typické kvasinky, využívané pri výrobe Martini. Na poschodí je cítiť osviežujúci úvod, nasleduje jemné a plné telo.