LorAnn

Banánová emulzia LorAnn 118 ml

Banánová emulzia LorAnn 118 ml

Banánová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Kávová emulzia LorAnn 118 ml

Kávová emulzia LorAnn 118 ml

Kávová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Čerešňová emulzia LorAnn 118 ml

Čerešňová emulzia LorAnn 118 ml

Čerešňová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Kokosová emulzia LorAnn 118 ml

Kokosová emulzia LorAnn 118 ml

Kokosová emulzia LorAnn  Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Mandľová emulzia LorAnn 118 ml

Mandľová emulzia LorAnn 118 ml

Mandľová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn 118 ml

LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn 118 ml

LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Rumová emulzia LorAnn 118 ml

Rumová emulzia LorAnn 118 ml

Rumová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Citrónová emulzia LorAnn 118 ml

Citrónová emulzia LorAnn 118 ml

Citrónová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Pomarančová emulzia LorAnn 118 ml

Pomarančová emulzia LorAnn 118 ml

Pomarančová emulzia LorAnn Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!  Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá. Pred použitím treba dobre pretrepať.

kúpiť
Potravinárska esencia Vanilla Butternut (Vanilka, Tekvica)