Pappadum sú tenké a chrumkavé indické placky, ktoré pochádzajú z indického subkontinentu. Najčastejšie sa pripravuje z cícerovej múky, ktorá je ľahko okorenená. Zvyčajne sa vypráža alebo peče na sucho pri vysokej teplote. Tradične sa pripravujú z cícerovej, šošovicovej alebo tapiokovej múky alebo zemiakov.
Krátky popis: Lijjat cícerové placky s rímskou rascou, sú jedným z najpopulárnejších tradičných indických jedál. Sú vyrobené z cícerovej múky, vody a korenia a zvyčajne sa podávajú s čatní alebo inými omáčkami. Balenie: 200g
Pappadum sú tenké a chrumkavé indické placky, ktoré pochádzajú z indického subkontinentu. Najčastejšie sa pripravuje z cícerovej múky, ktorá je ľahko okorenená. Zvyčajne sa vypráža alebo peče na sucho pri vysokej teplote. Tradične sa pripravujú z cícerovej, šošovicovej alebo tapiokovej múky alebo zemiakov.