Biele víno zlatožltej farby s vôňou tropického a záhradného ovocia. Chuť je stredne plná, zaguľatená a príjemne korenistá. Veltlínske zelené odporúčame k bielej rybe, jedlám so smotanovými omáčkami a ľahkým úpravám kuracieho mäsa.
Rubínovočervené víno s fialovým zábleskom. V príjemnom ovocnom bukete nájdeme vôňu čerešní, drobného bobuľového ovocia a sliviek. Chuť je ovocno-korenistá s tónmi kôstkoviny a horkej čokolády.
Víno má nádhernú granátovočervenú farbu. Intenzívnym ovocným prejavom okúzli nielen vôňa plná kôstkového ovocia, ale aj chuť-po 18 mesačnom zrení v dubových sudoch je stredne plná, harmonická so zrelými trieslovinami a príjemnými kyselinami.
Rubínovočervené víno s fialovým zábleskom. V príjemnom ovocnom bukete nájdeme vôňu čerešní, drobného bobuľového ovocia a sliviek. Chuť je ovocno-korenistá s tónmi kôstkoviny a horkej čokolády.
Biele víno zlatožltej farby s vôňou tropického a záhradného ovocia. Chuť je stredne plná, zaguľatená a príjemne korenistá. Veltlínske zelené odporúčame k bielej rybe, jedlám so smotanovými omáčkami a ľahkým úpravám kuracieho mäsa.
Víno tmavofialovej atramentovej farby vyrobené použitím technológie kryomacerácie. V barikových sudoch zrelo 18 mesiacov. Dominantná vôňa čiernnch ríbezlí a černíc sa spája s plnou a výraznou chuťou horkej čokolády, robustným telom a mohutnou tanínovou štruktúrou. Víno je vhodné na dlhodobú archiváciu.
Cuvée 4 ŽIVLY vznikli asamblážou štyroch najlepších vín ročníka 2018 zo Suchého vrchu (Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Alibernet a André). Víno pre vás pripravili vo vinárstve Karpatská perla pri príležitosti 30. výročia založenia vinárstva v limitovanej edícii, aby ste mohli toto vzácne jubileum náležite osláviť. Na etikete sú zobrazené diela popredných slovenských výtvarníkov.
Unikátne cuvée 4 Živly vzniklo asamblážou štyroch bielych vín ročníka 2021. Do dokonalej harmónie sa spojili Rizling rýnsky z Kramárov, Veltlínske zelené z Novín, Aurelius a Rizling rýnsky zo Suchého vrchu. Víno vyzrievalo do krásy 3 mesiace v dubovom sude. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
V rukách držíte pokračovanie prestížneho červeného cuvée 4 Živly. Tvorí ho asambláž vín Cabernet Sauvignon, Frankovka modrá, Alibernet a André, vyzrievaná 24 mesiacov v malých dubových sudoch.
Víno poteší na nose príjemnou ovocnou vôňou lesných jahôd. Svieža chuť nesie v sebe jahodovo-smotanové tóny. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Frizzante z vinárstva KARPATSKÁ PERLA zo žulového podložia očarí vôňou tropického ovocia. V chuti dominujú príjemné kyseliny so zvyškovým cukrom. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno má krásnu zlatú farbu so zeleným odleskom. Vo vôni dominujú ovocno-korenisté tóny, hlavne citrusové plody. Chuť s jemným zvyškom cukru je v harmónii s pevnými kyselinami, nasladlá, no zároveň osviežujúca. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno má žltú farbu so zlatou iskrou. Výrazné ovocné tóny a svieža, vyvážená chuť podporená šťavnatými kyselinami sú typické pre túto odrodu spod Malých Karpát. Víno s nízkym obsahom HISTAMÍNU.
Víno intenzívnej fialovočervenej farby vyniká vôňou černíc a moruše čiernej. Plnú a perzistentnú chuť s tónmi čierneho bobuľového ovocia umocnil dvojročný pobyt v barikových sudoch.
Ružový Cabernet Sauvignon zo Suchého vrchu má výraznú jahodovo-ružovú farbu. Omámi vás sviežou ovocnou arómou, v ktorej dominuje čierna ríbezľa a žihľava. Chuť je jemná a príjemná, podporená pevnými kyselinami.