Univerzálny nerezový háčik do udiarne na mäso a niektoré druhy rýb
Príslušenstvo k udiarňam osemdesiatka a stodvadsaťpäťka
Výkonná výhrevná špirála s termostatom – srdce elektrických udiarní
Bylinkové zmesi od Helmuta, Gerharda, Johanna i Ulricha – všetky spolu vo zvýhodnenom sete
Bukové piliny do elektrických udiarní a generátorov studeného dymu
Bukové piliny do elektrických udiarní a generátorov studeného dymu
Kvalitné hrubé údiace bukové triesky bez kôry. Najpoužívanejšie drevo na údenie.
Kvalitné hrubé údiace bukové triesky bez kôry. Najpoužívanejšie drevo na údenie.
Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.
Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.
Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.
Starostlivo vybraný pomer buka, slivky a duba dodáva stredne plnú arómu. Špeciálne navrhnutá zmes na údenie hovädzieho a bravčového mäsa a diviny.
Kombinácia jemnosti jelše a vyváženosti buka robí z tejto zmesi skvelú voľbu nielen na údenie sladkovodných a morských rýb, ale aj syrov.
Kombinácia jemnosti jelše a vyváženosti buka robí z tejto zmesi skvelú voľbu nielen na údenie sladkovodných a morských rýb, ale aj syrov.
Kombinácia jemnosti jelše a vyváženosti buka robí z tejto zmesi skvelú voľbu nielen na údenie sladkovodných a morských rýb, ale aj syrov.