Limitovaná edícia.Vyrobených je 36 524 fliaš.Zmiešaná je presne pol na pol z dvoch slivovíc. Jedna polovica je destilovaná z českých sliviek z Vizovíc a tá druhá zo slovenských sliviek z Horných Obdokoviec.
Jelínek Čerešňovica budík sa vyrába z neskorých tmavých čerešní, po ktorých krásne vonia. Čerešňovica je veľmi jemná, odporúča sa piť ľahko vychladená, v miešaných nápojoch alebo ako aperitív. Milovníci kávy ju môžu pridať aj do tohto horúceho nápoja.
Hruškovica Williams je číry destilát charakteristický svojou jemnou ovocnou chuťou. Hruškovica je na Slovensku rozšírený destilát, rovnako ako u našich západných susedov, vďaka svojej lahodnej ovocnej chuti a vôni.
Jelínek slivovica biela budík je vyrobená z najlepšieho slivkového kvasu. Vyzretý slivkový kvas prechádza trojstupňovou destiláciou. Kôstky sú celý čas ponechané v kvase, aby slivovici dodali špecifickú chuť triesloviny. Zaoblená chuť ovocia s príjemným podtónom uležaného destilátu.
Zlatá slivovica kóšer je jedinečný nápoj, ktorý vznikol tradičnými výrobnými postupmi v spojení s prísnymi pravidlami zástupcov americkej Orthodox Union. RUDOLF JELÍNEK pre vás necháva tento skvost ešte päť rokov zrieť, čím dosahuje tú najvyššiu možnú kvalitu ovocného destilátu. Zlatá kóšer slivovica je starený destilát zrejúci päť rokov v sudoch z duba. Práve pri zrení v sudoch získava svoju nezameniteľnú farbu a arómu pripomínajúcu koňak či brandy, zachováva si však aj
Základnou surovinou absinthu je palina pravá. Jedinečnosť absinthu spočíva v obsahu thujonu, psychotropnej látky, ktorej skorší neregulovaný obsah sa podieľal na opojných stavoch, ktoré mohli spotrebitelia pocítiť. Pri opätovnom povolení výroby si absint znovu našiel mnoho priaznivcov. Špeciálna výrobná receptúra spočíva v macerácii vybraných druhov bylín a následnej unikátnej destilácii tohto macerátu v medených kotloch modernej pálenice. To povyšuje premium Absinth do kategórie exkluzívnych nápojov.