Instantné pšenové vločky sú ideálnym zdrojom energie počas celého dňa. Je to výborná a chutná pochúťka na raňajky. Porciu instantných vločiek zalejeme horúcou vodou, alebo mliekom a počkáme 1 minútu. Môžeme konzumovať. Zloženie: instantné
Instantné ryžové vločky sú ideálnym zdrojom energie počas celého dňa. Je to výborná a chutná pochúťka na raňajky. Porciu instantných vločiek zalejeme horúcou vodou, alebo mliekom a počkáme 1 minútu. Môžeme konzumovať. Zloženie: instantné
Charakteristika: Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a obsahuje veľmi veľa železa, vďaka čomu dokáže už jeden pokrm z neho pokryť takmer celú dennú dávku, ktorú potrebujeme dostať do tela. Obrovskou výhodou tiež je, že varením a ani konzervovaním nestráca takmer nič zo svojich účinných zložiek, čo sa pri iných druhoch potravín nestáva. Obsahuje aj vitamíny skupiny B a draslík. Zloženie: cícerová múka, voda ,E415 Analýza na 100g produktu: Sacharidy / z toho cukry (g): 87,17/1,57,Tuku / toho n
Charakteristika: Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a obsahuje veľmi veľa železa, vďaka čomu dokáže už jeden pokrm z neho pokryť takmer celú dennú dávku, ktorú potrebujeme dostať do tela. Obrovskou výhodou tiež je, že varením a ani konzervovaním nestráca takmer nič zo svojich účinných zložiek, čo sa pri iných druhoch potravín nestáva. Obsahuje aj vitamíny skupiny B a draslík. Zloženie: cícerová múka, voda ,E415 Nutričné hodnoty na 100ml produktu: Energia (kJ / kcal): 1505/527 Krajina pôv
Charakteristika: Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a obsahuje veľmi veľa železa, vďaka čomu dokáže už jeden pokrm z neho pokryť takmer celú dennú dávku, ktorú potrebujeme dostať do tela. Obrovskou výhodou tiež je, že varením a ani konzervovaním nestráca takmer nič zo svojich účinných zložiek, čo sa pri iných druhoch potravín nestáva. Obsahuje aj vitamíny skupiny B a draslík. Zloženie: cícerová múka, voda ,E415 Analýza na 100g produktu: Sacharidy / z toho cukry (g): 87,17/1,57, Nutričné
Celozrnná špaldová múka hladká, v bio kvalite. Celozrnná múka a produkty z nej obsahujú omnoho viac vlákniny, vitamínov, minerálnych látok i stopových prvkov. V celozrnných múkach sa zachovávajú všetky dôležité látky, ktoré zrná obsahovali pred ich vymletím. Celozrnné pečivo upečené z tejto múky má nižší glykemický index ako biele pečivo. Hodnota glykemického indexu určuje, do akej miery je potravina schopná zvýšiť hladinu cukru v krvi. Preto sa odporúča celozrnné pečivo konzumovať pri redukčných diétach,
Pšenica špalda je jednou z najstarších kultúrnych plodín. Použitie a príprava Špaldová múka celozrnná hrubá je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Nutričné hodnoty Zloženie: Podiel v konečnom produkte Alergény 100% zomleté zrno pšenice špaldy 100% lepok Energetická hodnota 1446kJ / 345kcal Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny 2,04g 0,10g Sacharidy z toho cukry 63,90g 0,1g Vláknina 8,16 Bielkoviny 16,70g Soľ ‹0,01g Skladovanie Skladova
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Obsahuje vysoké percento nenasýtených mastných kyselín, horčík, zinok, fosfor, vápnik, niacín, beta-karotén a vitamíny B1, B2 a pod. Hlavné výhody: Významná je vysokým obsahom vlákniny. Je ľahšie stráviteľná ako ostatné druhy obilnín. Stimuluje imunitný systém a podporuje črevnú peristaltiku. V niektorých prípadoch ju znášajú aj alergici na lepok.
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Obsahuje vysoké percento nenasýtených mastných kyselín, horčík, zinok, fosfor, vápnik, niacín, beta-karotén a vitamíny B1,B2 a pod. Hlavné výhody: Významná je vysokým obsahom vlákniny. Je ľahšie stráviteľná ako ostatné druhy obilnín. Stimuluje imunitný systém a podporuje črevnú peristaltiku. V niektorých prípadoch ju znášajú aj alergici na lepok.
Ľanová múka sa vyrába z ľanových semienok lisovaných za studena, čiastočne zbavených oleja. Takto sa predĺži trvanlivosť semien a zvýši podiel cenných látok. Múka obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a omega-3 mastných kyselín. Je skvelým zdrojom vlákniny, vitamínov skupiny B a kyseliny listovej. Obsahuje značné množstvo horčíka a rastlinných bielkovín. Svojim zložením priaznivo vplýva na krvný tlak a cholesterol. Znižuje produkciu žalúdočnej kyseliny a celkovo pôsobí priaznivo na naše trávenie. Má mier
Špaldová múka celozrnná hladká je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie. Zloženie: 100% zomleté zrno pšenice špaldy Krajina pôvodu:Maďarsko Hmotnosť: 1kg
Špaldová múka biela hladká je vynikajúca na pečenie v domácnosti namiesto klasickej bielej múky. Je výborná na pečenie chleba, koláčov, zákuskov. Zloženie: 100% zomleté zrno pšenice špaldy Krajina pôvodu: Maďarsko Hmotnosť: 1kg
Ľanové vločky je možné pridať k cereálnym vločkám alebo müsli, pridať do pečiva alebo slaného koláča. Obsahujú veľa cenných zložiek, napríklad ľanový olej, vlákninu, bielkoviny a lignany. Zloženie: ľanové vločky Hmotnosť: 200g