Palma Acai sa prirodzene vyskytuje v tropických oblastiach Strednej a Južnej Ameriky. Ovocie Acai je známe najmä svojim antioxidačným pôsobením, pričom na stupnici ORAC (stupnica určená k meraniu antioxidačnej kapacity potravín) má Acai jednu z najvyšších hodnôt.Lyofilizácia predstavuje vynikajúci spôsob ako uchovať nutričné vlastnosti a antioxidačnú kapacitu. Prášok z plodov si uchováva vitálne nutrienty a delikátnu, ľahko trpkú, čokoládovú chuť čerstvého tropického ovocia. Zloženie: prášok z plodov Ac
Výhody produktu Bez lepku , bez laktózy. Bio kvalita. Zloženie produktu BIO RAW kakaové bôby Criollo, BIO cukrová trstina Panela, BIO RAW kakaová hmota. Môže obsahovať stopy suchých škrupinových plodov. Energetická hodnota 2362 kJ/ 565 kcal, Tuky 39 gz toho nasýtené mastné kyseliny 24 g, Sacharidy 44 g z toho cukry 30 g, Bielkoviny 9,5 g, Soľ 0,12 g. Krajina pôvodu Peru Odporúčané dávkovanie a použitie Drvené kakaové bôby možno konzumovať priamo ako výživnú a energetickú pochúťku. Pridáva
Použitie Drvené bôby sú vhodné do cereálií, smoothies, jogurtov, zmrzliny, alebo ich môžete konzumovať priamo. Nutričné hodnoty v 100g výrobku Energetická hodnota 2644 kJ / 631,6 kcal Tuky 51,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 30,3 g Sacharidy 29,4 g - z toho cukry 1,5 g Vláknina 23,4 g Bielkoviny 12,4 g Soľ 0,15 g Zloženie 100% BIO RAW nepražené drvené kakaové bôby. Skladovanie Skladujte v suchu pri teplote do 30 ° C a relatívnej vlhkosti 6
Raw kakaové bôby cennej odrody Hispaniola pochádzajú z vybraných plantáží provincie Duarte v Dominikánskej republike. Vyznačujú sa chuťou červeného hrozna a sušených sliviek s arómou tabaku a sladkým medovým záverom. Nepražené kakaové bôby si zachovali prirodzený obsah enzýmov a ostatných antioxidačných látok. Obsahujú široké spektrum hodnotných výživných látok v prírodnej podobe neznehodnotené tepelnou ani žiadnu inú úpravou. Zloženie 100% nepražené bio kakaové bôby. Môže obsahovať stopy suchých škrupino