Hľadáte niečo výnimočné na oslavu alebo večerné posedenie s partnerom alebo priateľmi? Skúste jednu z najznámejších francúzskych delikates, kačacie pečienky foie gras. Stačí dať jemné plátky na nakrájanú bagetku, posypať kvalitnou morskou soľou a troškou korenia, prípadne doplniť cibuľovým konfitom alebo ovocím, ako je figa, hruška či hrozno a máte pripravený výnimočný zážitok s chuťou Francúzska. Pohár francúzskeho červeného vína už len krásne doplní atmosféru. Pohár 100g je ideálny na ľahkú večeru pre 2
Kačací rillet Magret Fumé je vysoko kvalitný produkt z veľmi pomaly pečeného zaudeného kačacieho mäsa na veľmi nízkej teplote, ktoré tu dosahuje podiel až do 90%. Charakteristickú štruktúru tvoria jemné vlákna mäsa vo vlastnej šťave a masti. Vyrobené vo Francúzsku, Godard.
Najvyššia kvalita pečienok Foie Gras - pečienky v celku, označované ENTIER. Sud-Ouest je chránené označenie pôvodu tejto špeciality a značí juhozápad Francúzska, čo je najvýznamnejšia oblasť pre výrobu foie gras, porovnateľná so Champagne pre šampanské alebo Bordeaux pre červené víno. Zloženie len kačacie pečienky Foie Gras, soľ, korenie. Vyrobené vo Francúzsku, Godard. Godard za svoje produkty získal už desiatky ocenení, pričom na súťažiach sa nehodnotí len kvalita produktu samotného, ale zohľadňuje sa
Vidiecka terina s originálnou chuťou a jemne vylepšená príchuťou korenia Piquillo a Chorizo Teriny - tradičný francúzsky pokrm pripravovaný pečením nahrubo pomletého mäsa. Za základ obvykle slúži bravčové mäso, ku ktorému sa pridáva napr. zverina, kačacie či teľacie mäso, ktoré môže byť marinované v zmesi byliniek a vína, často kombinované s koreninami alebo s ovocím – jablkami, figami, slivkami, gaštanmi, hrozienkami či s hríbikmi alebo pálivou paprikou espelette. Vyrobené vo Francúzsku, Godard. Objavt
Originálna a jemná terina spojená so slávnym Vieille Prune de Souillac. Vyrobené vo Francúzsku, Godard. Objavte dalšie chute ako Amora Vinny ocot Balsamico
Táto terina je ochutená zimnou hľuzovkou Tuber Melanosporum. Čierna hľuzovka zimná, tzv. périgordská, patrí po bielej zimnej hľuzovke k tým najvzácnejším a najdrahším. Teriny - hrubšie mleté mäsové nátierky, najčastejšie v kombinácii bravčového mäsa s podielom zveriny alebo hydiny Vyrobené vo Francúzsku, Godard. Objavte dalšie chute ako Saupiquet Musle marinovane v omacke Escabeche
Lahodná husacia nátierka od francúzskeho špecialistu na husacie a kačacie výrobky najvyššej kvality s množstvom ocenení z veľtrhov a výstav. Užite si večeru s francúzskym nádychom. Ideálna je na bagetku s cibuľovým čatní. Vyrobené vo Francúzsku, Godard.
Hľadáte niečo výnimočné na oslavu alebo večerné posedenie s partnerom alebo priateľmi? Skúste jednu z najznámejších francúzskych delikates, kačacie pečienky foie gras. Stačí dať jemné plátky na nakrájanú bagetku, posypať kvalitnou morskou soľou a troškou korenia, prípadne doplniť cibuľovým konfitom alebo ovocím, ako je figa, hruška či hrozno a máte pripravený výnimočný zážitok s chuťou Francúzska. Pohár francúzskeho červeného vína už len krásne doplní atmosféru. Sud-Ouest je chránené označenie pôvodu tej
Husacie pečienky Foie Gras stoja na vrchole gastronomického rebríčka francúzskych mäsových produktov. Je to najmä preto, že chov husí pri dodržaní striktných pravidiel je náročnejší a finančne nákladnejší ako napr. chov kačiek, husí je nepomerne menej ako kačiek a husacie pečienky sú tak na trhu výnimočnejšie ako kačacie. To všetko sa odráža aj vo vyššej cene husacích pečienok. Godard za svoje produkty získal už desiatky ocenení, pričom na súťažiach sa nehodnotí len kvalita produktu samotného, ale zohľadň