Táto 75% čokoláda prekvapí mixom dvoch protichodných chuťových zážitkov: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím dymových a zemitých chuťových tónov. Čokoláda je prekvapivo robustná na to, že je pripravená výhradne z jemného kakaa odrody
Chuťovo zaujímavá a pestrá čokoláda bohatá na korenené, ovocné a drevité tóny. Možno ucítite ľahký závan pelendreka. Táto 75% čokoláda je pripravená z kakaových bôbov odrody Trinitario pestovaných v Dominikánskej republike. Čokoláda je v
Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo Bio 100% 100% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej v Madagaskare. Doporučujeme nechať si ju veľmi pomaly rozpúšťať na jazyku – možno sa totiž dočkáte
75% horká čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Criollo pestovaných v Indonézii. Bohatá na ovocné tóny so vzácne vyváženou kombináciou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých mirabeliek, trpkej červenej jarabiny,
Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo Bio 75% 75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej v Madagaskare. Chuťovo veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna. Čokoláda je v bio
Čokoláda Francois Pralus Peru Trinitario Bio 75% Táto delikátna 75% čokoláda z kakaových bôbov odrody Trinitario z Peru je priamočiarým vysvetlením, prečo v Peru každoročne oslavujú „National Cocoa Day“ alebo „Národný sviatok kakaa“. Keď
Čokoláda Francois Pralus Trinidad 75% Táto 75% čokoláda je pripravená z kakaových bôbov odrody Trinitario pestovaných na Trinidade. Príjemne vyvážená čokoláda s pestrým spektrom chuťových tónov zeleného ovocia a jabĺk. Trinidad je