Želírovací cukor. Cukor s prísadami Extra Želírovací cukor na prípravu ovocných džemov a marmelád1000 g ovocia + 500 g Extra Želírovacieho cukru = lahodný džem so 66 % ovocia.
Zmes na prípravu krémového dezertu s čokoládovou arómou v prášku na 300 ml polotučného mlieka.Dokonalé krémový s rýchlou prípravou. To je Crème Olé. Nenahraditeľný pri použití do Trasených receptov a obľúbený ako dezert pre akúkoľvek príležitosť.Bez varenia, hotový za 3 min.
Zmes na prípravu krémového dezertu s vanilkovou arómou v prášku na 300 ml polotučného mlieka.Dokonale krémový s rýchlou prípravou. To je Crème Olé. Nenahraditeľný pri použití do trasených receptov a obľúbený ako dezert pre akúkoľvek príležitosť.Bez varenia, hotový za 3 min.