Kokosovou moukou se dá nahradit část klasické mouky nebo můžete samozřejmě použít pouze mouku kokosovou. Využití najde jak ve slané, tak i ve skadké kuchyni. Má jemně sladkou chuť i vůni. Slaná jídla dokáže zahustit, hodí se tak do krémových polévek či omáček, kterým dodá navíc exotickou kokosovou chuť.Mouka je přirozeně bezlepková, proto je vhodná nejenom pro celiaky. Ta naše je navíc v bio kvalitě. Kokosová mouka se vyznačuje vysokým obsahe bílkovin (19%). Využití kokosové mouky nahrazení běžné klas
Instantné kaše sú výbornou variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Vychutnajte si ju v biokvalite.
Kombucha zo zeleného čaju je vyrábaná fermentáciou pomocou čajovej huby kombucha. Nápoj chutí podobne ako jablkový mušt. Je veľmi osviežujúci. Upozornenie Tento produkt odosielame iba od pondelka do stredy. Objednávky vytvorené medzi stredou popoludní a nedeľou budú odoslané až nasledujúci pondelok. Tiež je možné použiť iba platbu predom (kartou, bankovým prevodom). Jedná sa o ochranu pred možným poškodením tovaru kvôli dlhému vystavovaniu vysokým teplotám počas prepravy.
Slivky Bez Kôstky Ashlock Sušené slivky bez kôstok v biokvalite. Vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich môžete vopred namočiť. Pripravíte z nich sladkosti aj výbornú omáčku ku slanému jedlu.
Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, ale využitie majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Ide o druh ovocia s výraznou sladkou chuťou
Hrozienka Sultánky sú chutné samotné, možno ich použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Ryžovo–pohánková kaša patrí medzi prirodzene bezlepkové potraviny.
Lahôdkové droždie je výborný pomocník v kuchyni - ochutí a zvýrazní chuť jedla. Ide prirodzene o bezlepkovú potravinu pripomínajúcu chuťou aj vôňou parmezán. Lahôdkové droždie je deaktivované - nedá sa teda použiť na kysnutie. Výborne dochutí nátierky, omáčky, rizotá, pestá
Tekutá čakanková vláknina k sladeniu pokrmov a nápojov. Oslaďte si s ňou život a pridajte do kaše k raňajkám alebo pár kvapiek do čaju alebo kávy. Sirup neobsahuje lepok, takže si na ňom pochutnajú aj celiatici.
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť.
Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť.
Trstinová melasa v biokvalite. Ide o vedľajší výrobok z výroby trstinového cukru. Má sirupovitú konzistenciu a výrazne sladkú chuť. Je výbornou náhradou bežných sladidiel a súčasťou amerických tradičných dezertov.
Jablčná vláknina ako prídavok k vašim obľúbeným raňajkám pre príjemný pocit nasýtenia. Vhodné je konzumovať 1 polievkovú lyžicu denne.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo ich uvaríte a c kuchyni majú široké využitie.
Čierna ryža v bio kvalite vhodná na prípravu sladkých aj slaných jedál.