Callebaut

Horká čokoláda Callebaut 811 (54,5%) 2,5kg

Horká čokoláda Callebaut 811 (54,5%) 2,5kg

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na bonbóny, polevy a ďalšie dezerty. Má ideálnou viskozitu, je vhodná pre prípravu do praliniek, ozdôb a horúcej čokolády. Obsah kakaa 54,5%.  

kúpiť
Biela čokoláda Callebaut W2 (28%) 2,5kg

Biela čokoláda Callebaut W2 (28%) 2,5kg

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 28%.  

kúpiť
BIELA čokoláda Callebaut 28% - 1 kg

BIELA čokoláda Callebaut 28% - 1 kg

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom. Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny). VÝROBA ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY :   PLNENIE PRALINIEK: UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

kúpiť
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% - 2,5 kg

MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% - 2,5 kg

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom. Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny). VÝROBA ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY :   PLNENIE PRALINIEK: UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

kúpiť
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% - 1 kg

MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% - 1 kg

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom. Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny). VÝROBA ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY :   PLNENIE PRALINIEK: UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

kúpiť
Callebaut - Čokoládová MLIEČNA pena (mousse) 800 g

Callebaut - Čokoládová MLIEČNA pena (mousse) 800 g

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu. Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov. Ďalšou výhod

kúpiť
Callebaut - Čokoládová TMAVÁ pena (mousse), 75% čokolády, 800 g

Callebaut - Čokoládová TMAVÁ pena (mousse), 75% čokolády, 800 g

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu. Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov. Ďalšou výhodou je, ž

kúpiť
Čokoláda 1 Kg – biela (Čokoláda 1 Kg – biela)
Kakaové maslo Mycryo 0,6 kg (Kakaové maslo Mycryo 0,6 kg)
Čokoládová poleva mléčná -1kg (Čokoládová poleva mléčná -1kg)
Belgická čokoláda 70 % 2,5 kg – horká (Belgická čokoláda 70 % 2,5 kg – horká)
Čokoláda 2,5 kg – mliečna (Čokoláda 2,5 kg – mliečna)

Čokoláda 2,5 kg – mliečna (Čokoláda 2,5 kg – mliečna)

Veľmi kvalitná mliečna čokoláda, ktorú ocení každý pekár – cukrár bez ohľadu na to, či je amatér alebo profesionál.

kúpiť