Veľmi obľúbený a vysoko cenený čínsky zelený čaj pre jeho produkciu, ktorá je značne limitovaná. Dodnes sa vyrába len z jemných jarných pupeňov a lístkov. Tie sa zbierajú skoro na jar a výhradne ručne.
Vyváženej chuti zrelých lesných plodov. Môže sa piť počas celého dňa, pre stredný obsah kofeínu.
Proces výroby zeleného Pu-Erhu je iný ako v prípade tmavej verzie. Nálev sa vyznačuje ovocnou sladkosťou a kvetinovými tónmi bez typickej zemitosti. Mao Cha (Maoča) je označenie pre zelené lístky Pu-Erhu, ktoré zostali vo forme sypaného čaju. Zvyčajne sa totiž mechanicky zlisujú a potom celé roky skladujú, aby tak získali vyzretejšiu chuť.
Lahodnej krémovej chuti írskeho likéru. Obsahuje veľa kofeínu, preto je výrazne povzbudivý.
Pravidelne zvinuté čierne lístky vytvárajú po zaliatí tmavohnedý nálev. Vôňa je podobná ceylonským sortám, pripomína ananás. V chuti dominujú šťavnaté pomaranče a mandarínky, v závere sa objavuje jemný medový nádych. Pochádza z horskej oblasti nazývanej Modré hory (Nilgiri) v južnej Indii.
Pochádza z plantáže v nadmorskej výške 1400 m. Veľké, dlhé, mierne zvinuté lístky vytvárajú svetlohnedý nálev s chuťou zrelých jabĺk. Má výrazný povzbudivý účinok vďaka kofeínu. Označenie „OP“ - čaj pozostávajúci z celých mladých lístkov. Oblasť Dimbula bola historicky jednou z prvých oblastí na ostrove, kde sa začalo s pestovaním čajovníkov v 70-tych rokoch 19.storočia.
S ibištekom má kúzelnú chuť lesných plodov s tónmi vanilky. Môže sa piť aj pred spánkom - neobsahuje kofeín.
Veľmi tmavý, mahagónový nálev, výrazne sladová až krémová vôňa i chuť, ktorá je plná a krátka. Výdatný čaj, skvelý s mliekom, ktorého lístky sú spracované do drobných granuliek. Čajové lístky pochádzajú zo šľachtených odrôd čajovníkov s typickou chuťou a kvalitou. Tieto čajovníky sa pestujú na plantážach Mangalam. Označujú sa „Cl“ (Clonal).
Najjemnejšie čajové lístky a púčiky sa ručne stáčajú do malých perál obohatených o vôňu čerstvých jazmínových kvetov. Po dokončení procesu sa voňavé jazmínové kvety ručne vyberajú, takže zostávajú len parfumované čajové perly.
Lahodnej chuti s krémovými tónmi mlieka a sladkou vôňou. Po jarnom zbere sa čajové lístky ochucujú mliečnou vôňou. Od roku 1980 sa vyrába na Taiwane, odkedy patrí medzi miestne špeciality. Čaj pochádza z oblasti Anxi (An-ši) v provincii Fujian (Fu-ťien). Oolong je polofermentovaný čaj, ktorý môže byť menej oxidovaný, vtedy je zelenší a pripomína viac zelený čaj. Väčšia oxidácia prezrádza tmavé sfarbenie lístkov. Obsahuje stredný obsah kofeínu a je vhodný na celodenné pit
Pochádza z taiwanskej farmy vo Fujianu. Tmavozelené zvinuté listy rastlinnej vône dávajú po zaliatí kompaktnú, príjemne zaoblenú chuť s ľahko praženým tónom.
Ajurvédsky čaj so sladko kyslou chuťou šípiek s nádychom korenia.
Ovocný čaj bez ibišteka so sladkou krémovou chuťou pomarančov.
Jedinečný čaj zo známeho regiónu Darjeeling priamo zo srdca Indie. Tento čierny čaj vyniká plnou a hladkou chuťou s príjemnými tónmi sladkastého ovocia. Aj keď je tento čaj pomerne silný, jeho chuť je jemná a ušľachtilá. Povzbudí počas celého dňa, výborne sa hodí k sušienkam alebo poobednému dezertu. Zloženie: čierny čaj Balenie: 16 x 2,5 g ( jedna porcia pozostáva z pyramídového sáčku z biodegratovateľného materiálu so šnúrkou a tagom, jednotlivo hygienicky prebalený vo fólii) Obsah kofeínu: vysoký