Stříkačka na nakládání masa je velmi praktickou pomůckou. Objem 60 ml.
Pevné 14 centimetrov dlhé háčiky sú vyrobené z kvalitného antikora s priemerom 3 milimetre, ktorý udrží aj pomerne značnú hmotnosť. Používajú sa predovšetkým do udiarní aj pri grilovaní, ale taktiež pri ukladaní údeného mäsa.
Háčiky na zavesenie rýb v udiarňach majú špeciálny tvar na jednoduchú manipuláciu. Sú vyrobené z kvalitného antikora, dĺžka je 18 centimetrov a priemer 3 milimetre udrží aj pomerne ťažké ryby.
S touto súpravou budete mať čerstvú citrusovú šťavu vždy poruke. Citrus postavte na podstavec, zavŕtajte doň vývrtku s rozprašovačom a môžete sprejovať.
Mažiar s tĺčikom z prírodnej žuly na drvenie korenia aj byliniek.
Sáčky vhodné do šunkovaru, pro přípravu šunky, paštik a dalších pochutin. V balení 20 ks.
Vrecká z plastu, ktoré sú určené na styk s potravinami do šunkovaru Biowin - SZY15SN. Uľahčujú vkladanie mäsa do šunkovaru, z hotovej šunky sa ľahko odstraňujú.
Náhradné vrecká do šunkovaru od výrobcu Biowin. Celkovo v nich vyrobíte 3 kg mäsa.
Velký bílý plastový barel na nakládání okurek či zelí. Objem 20 l.
Zmes na jednoduchú prípravu domáceho cidera. Súčasťou sú taktiež recepty.
Alkohol metr s rozsahem 0 - 95 % umožní měřit obsah alkoholu v čistých lihovinách bez cukru.
Merač slanosti alebo refraktor obsahuje stupnicu na meranie slanosti vody v rozsahu 0 až 28 %. Presnosť odpočtu 0,2 % a zvýraznenie stupňa nasýtenia slaného roztoku (saturation point) – bodu, od ktorého sa už v roztoku nerozpustí žiadna
Koncentrát na domáce varenie piva vyrobený z najlepších druhov jačmeňa z Južnej Austrálie a tasmánskeho chmeľu. Ideálny pomer dokonale praženého sladu a chmeľu zaručuje ľahšie pivo čistej chuti s krásnou rubínovou farbou a jemnou penou.
Koncentrát na domáce varenie piva v štýle najlepších Premium ležiakov. Lager je tradičné svetlé pivo s jemnou penou a mierne horkastou chuťou, ktoré pivári oceňujú vďaka jeho osviežujúcej prírodnej prirodzenej chuti.
Rybí marináda - směs bylin a koření se používá k přípravě slané marinády pro pečení a smažení ryb.