Je ideálny ako príloha k mäsovým, rybacím a zeleninovým jedlám.
Zrno Inkov. Quinou necháme dusiť v 3-násobnom množstve vody asi 12-14 minút.
V Afrike sa pivo často varí z prosa. V tejto krajine sa mierne stráviteľné zrno používa mnohými spôsobmi. Hodí sa dobre do šalátov, plniek, kastrolov, placiek alebo na proso a kaše a dezerty.
Chutné a zdravé jadrá slnečnice majú aromatickú, orechovú chuť a sú veľmi univerzálne. Obohatia chuť mnohých jedál: vegetariánske zeleninové karbonátky a náplne, do rajčín a polievok.
jemne pikantné thajské kari vhodné nie len na večeru, ale aj na obed. Príjemná zmena. Jedlo rýchlo hotové a zdravé.
ĽAHKÁ A RÝCHLA VEČERA? Bez problémov. A navyše aj zdravá a chutná.
Ideálne na raňajky – na ovocný začiatok dňa! Bez pridaného cukru!
Vynikajúca kaša zo pšena je rýchlo hotová. Kaša obsahuje samé dobré a výživné veci ako goji či slnečnicové semiačka, ktoré Vám dodajú energiu po celé doobedie.