Akashi Meisei V preklade „Sláva“ je zmesou jednosladovej (,,single-malt“) a obilnej whisky dozrievajúcej v sudoch z amerického dubu rozvíjajúceho drevité, korenisté a vanilkové tóny. Farba pripomína jantár. Vôňa je veľmi bohatá a hlboká s výraznými dubovými, kávovo-čokoládovými a vanilkovými tónmi. V chuti cítiť, ako sa krásne prelínajú jemné ovocné tóny a sladké korenie s drevitým pozadím. V kratšom závere prevláda veľmi drevitá a výrazná dochuť.
V blízkosti Setoského mora má liehovar White Oak prímorské podnebie, ktoré prispieva k hladkému vývoju zvláštneho chuťového profilu tejto whisky.Zreje v sherry sudoch.Akashi Single Malt, ktorá nie je filtrovaná, si zachováva svoju bohatú okrúhlu štruktúru a vykazuje vysoký stupeň alkoholu. Destilérka White Oak sa po celé desaťročia špecializuje na výrobu zmesí, ale dnes sa už skôr zameriava na single malty. Nestarnúca single malt Akashi priláka nováčikov ale aj milovníkov japonskej whisky, ktorých láka ob
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Japonská zmesová whisky bola predmetom istej kontroverznosti. Jedná sa o zmes japonskej a škótskej whisky (sladová a obilná). Má miernu arómu a mimoriadne jemnú dymovú stopu. Blendovaná japonská whisky je vyrobená pre európsky trh.Jedinečná a osobitá whisky, ktorá si získala vo svete veľmi dobré meno.
Japonská zmesová whisky, ktorá bola predmetom istej kontroverznosti. Fľaškovanie pre domáci trh v Japonsku sa robí so sladovou whisky a melasovým alkoholom, ktorý by sa v EÚ neoznačoval ako whisky. Táto verzia určená na export je však vyrobená zo sladovej a obilnej whisky.
Akashi Single Malt 4 Y.O. White Wine Cask bola vyprodukovaná v destilérii Eigashima. Dozrievala po dobu 3 a pol roka v koňakových sudoch a potom 10 mesiacov v japonských sudoch na biele víno z vinice Akashi nachádzajúcich sa v regióne Yamanashi. Whisky nie je ani dofarbovaná, ani filtrovaná za studena, v aróme cítiť drevitosť a tóny červeného ovocia sú na podnebí posilnené o ďalšie intenzívne tóny trieslovín a sušeného ovocia. Čo ďalej? Chceli by ste túto whisky ochutnať? Výborne! Pridajte si ju do košík
Nová edícia whisky z japonskej destilérie White Oak. Táto Single Malt Akashi 4 Y.O. Red Wine Cask benefitovala zo starnutia 3 a pol roka v koňakových sudoch a potom dozrievala 10 mesiacov v sudoch na červené víno z vinice Akashi nachádzajúcich sa v okrese Yamanashi. Whisky bola potom stáčaná do sudov pri 50° bez filtrácie za studena a bez zafarbenia. Whisky má veľmi živý charakter s veľmi rafinovanými kvetinovými, ovocnými a drevitými tónmi. Čo ďalej? Chceli by ste túto whisky ochutnať? Výborne! Pridajte