AKASHI

AKASHI FLUOROCARBON - 50M priemer: 0,12mm

Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.

kúpiť
AKASHI FLUOROCARBON - 50M priemer: 0,14 mm

AKASHI FLUOROCARBON - 50M priemer: 0,14 mm

Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.

kúpiť
Akashi Fluorocarbon - 50m priemer: 0,28 mm

Akashi Fluorocarbon - 50m priemer: 0,28 mm

Akashi Ultra Clear Fluorocarbon je veľmi pružný a má extrémne nízku pamäť. Používajú ho mnohý rybári loviaci na plávanú, alebo na feeder. Takisto nájde uplatnenie pri kaprových montážach a osvedčil sa výborne aj pri love na prívlač.

kúpiť
Akashi 4 Y.O. White Wine Cask, GIFT, 50%, 0.5 L (darčekové balenie)

Akashi 4 Y.O. White Wine Cask, GIFT, 50%, 0.5 L (darčekové balenie)

Akashi Single Malt 4 Y.O. White Wine Cask bola vyprodukovaná v destilérii Eigashima. Dozrievala po dobu 3 a pol roka v koňakových sudoch a potom 10 mesiacov v japonských sudoch na biele víno z vinice Akashi nachádzajúcich sa v regióne Yamanashi. Whisky nie je ani dofarbovaná, ani filtrovaná za studena, v aróme cítiť drevitosť a tóny červeného ovocia sú na podnebí posilnené o ďalšie intenzívne tóny trieslovín a sušeného ovocia. Čo ďalej? Chceli by ste túto whisky ochutnať? Výborne! Pridajte si ju do košík

kúpiť
Akashi Meisei, GIFT, 40%, 0.5 L (darčekové balenie)

Akashi Meisei, GIFT, 40%, 0.5 L (darčekové balenie)

Akashi Meisei je japonská blended whisky, ktorá bola vyrobená v The White Oak Distillery. Ide o zmes prevažne 3-ročných whisky, ktoré zreli v sudoch z amerického dubu. Charakteristická je typickými vanilkovými tónmi, ktoré jej tieto sudy dodávajú, a príjemným náznakom korenia a kvetov. The White Oak Distillery sa nachádza v meste Akashi v prefektúre Hyogo. Tento liehovar dostal svoju licenciu v roku 1919, ale až v roku 1984 ju skutočne začal používať na whisky, predtým sa používala hlavne (a ešte stále) n

kúpiť