Máme všetko pre výrobu sushi. ✅ Kvalitné suroviny i vybavenie pre varenie ázijských jedál ✅ Vyberajte v e-shope SushiRaj.sk
Opreté paličky na tanieri? To v Japonsku neuvidíte, tam panuje povera, že ak to urobíte, niekto zomrie. Opretie sa o paličky vizuálne pripomína posmrtný rituál vyťahovania kostí zo spáleného tela. Vyrobené v Číne
Opreté paličky na tanieri? To v Japonsku neuvidíte, tam panuje povera, že ak to urobíte, niekto zomrie. Opretie sa o paličky vizuálne pripomína posmrtný rituál vyťahovania kostí zo spáleného tela. Vyrobené v Číne
Opreté paličky na tanieri? To v Japonsku neuvidíte, tam panuje povera, že ak to urobíte, niekto zomrie. Opretie sa o paličky vizuálne pripomína posmrtný rituál vyťahovania kostí zo spáleného tela. Vyrobené v Číne
Sladká sójová omáčka Kikkoman sa vyrába fermentáciou sójových bôbov bez chemických prísad, farbív, aróm a konzervačných látok. Má čistú hnedú, priehľadnú farbu, jedinečnú arómu a je príjemne sladká. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná na prípravu ázijských a medzinárodných jedál a ako dochucovadlo hotových pokrmov na tanieri. ZLOŽENIEVoda, cukor, sójové bôby, pšenica, soľ, alkoholový ocot. Výživové údaje na 100 mlEnergetická hodnota 601 kJ / 142 kcalTuk 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 gSacharidy 2
Tmavá sladká sójová omáčka - ideálna na tmavé mäso. Sójovú omáčku vynašli v Číne približne pred 2500 rokmi. O niekoľko rokov neskôr sa dostala do Japonska. Sójová omáčka je typická pre ázijskú kuchyňu, kde sa používa ako korenie. V poslednom čase sa však čoraz častejšie používa aj v západnej kuchyni. Chuť tmavej sójovej omáčky je bohatšia a sladšia ako chuť svetlej sójovej omáčky. Tmavá sójová omáčka je ideálna na jedlá z hovädzieho mäsa a hodí sa aj k vyprážaným a duseným pokrmom. Healthy Boy (Dek
Zloženie: Nori vločky - drvené riasy Ao-nori Použitie: do polievok, zeleniny, šalátov a na posypanie ryže. Obsahuje zvýšený obsah jódu. Odporúčaná denná dávka je 1 g.
Zloženie: Nori vločky - drvené riasy Ao-nori Použitie: do polievok, zeleniny, šalátov a na posypanie ryže. Obsahuje zvýšený obsah jódu. Odporúčaná denná dávka je 1 g. Krajina pôvodu: Japonsko
Popis: Varenie vína alebo inak nazývané mirin spoločností Asia Kitchen je korenie používané hlavne v japonskej kuchyni. Korenie sa pridáva do omáčok, marinád, a najmä do rybích pokrmov, aby sa zbavili nepríjemné rybie chuti. Mirin sa tiež používa v ryžovom dresingu pri príprave sushi. Zloženie: glukóza, voda, ryžové víno, ocot. Produkcia: Čína Výživové hodnoty v 100 ml produktu: Energetická hodnota: 1105 kJ / 260 kcal,Tuky 0 g,vrátane nasýtených mastných kyselín 0 g,Sacharidy 65 g,vrátane cukrov 60
TEMPURA Obaľovacie ZMES - 500GMáte radi niečo chrumkavého a voňavého ... Vyskúšajte obaliť kuracie mäso, zeleninu, rybu, krevety v hotovej obaľovacej zmesi Tempura. Zmes stačí zmiešať s vodou napríklad v pomere 200g zmesi s 300ml vody. Vymiešajte hustejšie cestíčko a obaľte v ňom zvolenej mäso alebo zeleninu a šup s ním na panvicu - smažte do zlatista a do chrumkava. Obalené mäso či zeleninu v tempura nemusíte nutne smažiť, ale môžete aj dať aj upiecť do rúry. Záleží len na vašej chuti a kreativite. Ná
POUŽITIE: Naša COCONUT AMINOS TERIYAKI SAUCE (koncentrát) sa najčastejšie používa ako marináda, dip omáčka a pri varení, ktoré poskytujú vynikajúcu chuť. ZLOŽENIE: Nektár zo stromu kokosového, kokosová voda a sušená morská soľ. TRVANLIVOSŤ: Zaručená na 18 mesiacov, ale testovaná na 24 mesiacov pri skladovaní na suchom a čistom mieste pri izbovej teplote. ZDRAVOTNÉ VÝHODY: COCONUT AMINOS TERIYAKI SAUCE je funkčným jedlom, ktoré obsahuje aminokyseliny a vysoký percentuáln
POUŽITIE: Naša COCONUT AMINOS MARACUJA SAUCE sa najčastejšie používa ako marináda, dip omáčka a pri varení, ktoré poskytujú vynikajúcu chuť. ZLOŽENIE: Nektár zo stromu kokosového, kokosová voda , maracujová štava a sušená morská soľ. TRVANLIVOSŤ: 6 mesiacov ZDRAVOTNÉ VÝHODY: COCONUT AMINOS MARACUJA SAUCE je funkčným jedlom, ktoré obsahuje aminokyseliny a vysoký percentuálny podiel mikro a makronutrientov, ktoré pomáhajú posilniť imunitný systém, zvýšiť energiu a
Zloženie: šalotka, čili 19%, soľ, citrónová tráva 6%, galangal, Kaffir lime (citrusovníkov) 2%, lístky bazalky, konzervant: sorban draselný. Krajina pôvodu: Thajsko Hmotnosť: 50g
POUŽITIE: Naša COCONUT AMINOS CALAMANSI SAUCE sa najčastejšie používa ako marináda, dip omáčka a pri varení, ktoré poskytujú vynikajúcu chuť. ZLOŽENIE: Nektár zo stromu kokosového, kokosová voda , calamansi štava a sušená morská soľ. TRVANLIVOSŤ: 6 mesiacov ZDRAVOTNÉ VÝHODY: COCONUT AMINOS CALAMANSI SAUCE je funkčným jedlom, ktoré obsahuje aminokyseliny a vysoký percentuálny podiel mikro a makronutrientov, ktoré pomáhajú posilniť imunitný systém, zvýšiť ener
Nakladaná Reďkovka - ŽLTÁObohaťte vaše Maki Sushi Známa tiež pod názvom "takuwantaro" alebo ako "daikon". Využíva sa často v tradičnej japonskej kuchyni. Skvele obohatia Vaše čerstvo pripravené Sushi Maki alebo Uramaki. Je určená na priamu spotrebu, stačí ju vybaliť s vákuového vrecka, utrieť a nakrájeť do sushi rolky. Obsahuje veľké množšství draslíka a vápnika a pôsobí močopudne. Jej sladkastá chuť dodá sushi šťavnatosť a peknú textúru. Skladovanie a zloženie Zloženie: Reďkev (93,7% hm.), Pitná vod
Zloženie: limetková šťava: 99,93 %, konzervačná látka: metabisulfit draselný. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu slnečného svetla. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 týždňov. Pred použitím pretrepte. Vyrobené v Taliansku. Alergény sú v texte vyznačené tučným písmom. Priemerné výživové hodnoty na 100 ml: Energetická hodnota: 118 kJ / 28 kcal Tuk: 0,5 g (z toho 0,0 g nasýtených mastných kyselín) Sacharidy: 1 g (z toho 0,8 g cukrov) Bielkoviny: 0,4 g Soľ: 0,01